Ειδήσεις

Το δείπνο στο σκοτάδι απέδωσε καρπούς


Απέδωσε καρπούς η εκδήλωση Δειπνο στο σκοταδι που έγινε τον περασμένο Απρίλιο στην Καρδίτσα και ο σκοπός του ήταν φιλανθρωπικός.

Την Παρασκευή, συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ οι συντελεστές της εκδήλωσης και παρουσίασαν τα αποτελέσματα της εκδήλωσης που ήταν πολλά και σημαντικά.

Για τον σκοπό αυτό βρέθηκε στην Καρδίτσα ο Βαγγέλης Αυγουλάς που είναι ο ίδιος τυφλός και εκπροσωπεί στην Ελλάδα την συγκεκριμένη εκδήλωση που έχει ξεκινήσει από τη Γαλλία και έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο.

Αρχικά, ο πρόεδρος του συλλόγου τριτέκνων Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος που ήταν ο κύριος διοργανωτής της εκδήλωσης, αφού ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν, ανέφερε ότι με τα χρήματα που προέκυψαν από την εκδήλωση, ένα συμπολίτης άτομο με ειδικές ανάγκες, βοηθήθηκε και πλέον σήμερα μένει σε ένα σπίτι που είναι τακτοποιημένο πολεοδομικά, έχει ρεύμα και νερό και του παρέχει μια αξιοπρεπή διαβίωση μιας και εδώ και χρόνια ζούσε εκεί σε άθλιες συνθήκες και καμία υπηρεσία δεν τον βοηθούσε.

Παρόν ήταν και ο ίδιος ο άνθρωπος που βοηθήθηκε, ο οποίος ευχαρίστησε τους φορείς για την βοήθειά τους. Οι φορείς ζήτησαν ευγενικά από τους δημοσιογράφους να μην αναφερθεί το όνομά του.

Ο Ευάγγελος Αυγουλάς ανέφερε ότι η εκδήλωση της 28ης Απρίλη ήταν άκρως επιτυχημένη και καλό θα ήταν να γίνονταν και του χρόνου, ενώ αναφέρθηκε και στο απτό αποτέλεσμα που ήταν η βοήθεια σε έναν συνάνθρωπό μας με ειδικές ανάγκες.

Τον φάκελο της τακτοποίησης του ακινήτου ανέλαβε αφιλοκερδώς ο μηχανικός Αλέξανδρος Γούλας και πληρώθηκαν μόνο τα χρήματα για τα παράβολα και οι οφειλές στις υπηρεσίες. Ο ίδιος αναφέρθηκε επιγραμματικά στα όσα έγιναν για να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα.

Ο εκπρόσωπος της Ιεράς μητρόπολης π. Γεώργιος, μετέφερε την ευαρέσκεια του μητροπολίτη μας και ανέφερε ότι η εκκλησία θα είναι πάντα αρωγός σε κάθε τέτοια ενέργεια.

Παρόντες ήταν ακόμη ο πρόεδρος του νομαρχιακού σωματείου ΑΜΕΑ Ηλίας Τσίγκας που εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της εκδήλωσης, ο εκπρόσωπος της συνεταιριστικής τράπεζα Καρδίτσας Θωμάς Δεληγιάννης που δήλωσε ότι ομόφωνα το Δ.Σ. της τράπεζας αποφάσιε να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια και η Μαρία Τσιτσιμπίκου που δήλωσε ότι το ΚΔΑΠ θα είναι κοντά σε κάθε τέτοια εκδήλωση.

Ακολούθως το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Καρδίτσας, έδωσε στον κ. Αυγουλά ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης, Δειπνο στο σκοταδι

Το Δ.Σ. του συλλόγου Τριτεκνων Ν. Καρδίτσας και ο πρόεδρος αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους συντελεστές της επιτυχημένης εκδήλωσης Δειπνο στο σκοταδι.

Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα της Π.Ε.Δ Θεσσαλιας και ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρό της Γεώργιο Κωτσό.

Προηγούμενο άρθρο Δείπνο ενότητας για την ΑΣΑ
Επόμενο άρθρο Πολύ καλή εμφάνιση από τους δύο αθλητές του ΣΕΒΑΣ Καρδίτσας