Ειδήσεις

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου για την απώλεια του Δημήτρη Σιούφα


Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μουζακίου στο θλιβερό άγγελμα του   θανάτου του πρώην Υπουργού και πρώην Προέδρου της Ελληνικής Βουλής Δημήτρη Σιούφα, συνήλθε έκτακτα το Σάββατο  12 Ιανουαρίου   2019 και ώρα 12.00 σε συνεδρίαση,  παρόντος και του Δημάρχου Μουζακίου κ. Κωτσού Γεωργίου.

Αφού άκουσε τον  Δήμαρχο, τον Πρόεδρο  και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που τιμητικά μίλησαν για την πολύπλευρη δραστηριότητα και την πλούσια προσφορά του , τόνισαν επί πλέον ότι υπηρέτησε  με συνέπεια και ανιδιοτέλεια τόσο τη Δημοκρατίαόσο   και το δημόσιο συμφέρον   με το πολιτικό του ήθος, κερδίζοντας το σεβασμό όλων.

Η Καρδίτσα και ειδικά ο Δήμος Μουζακίου αποχαιρετά έναν ευπατρίδη της πολιτικής,αφήνοντας σε όλους μας σαν παρακαταθήκη το πλούσιοέργο του.

Εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του , συμμετέχοντας στο  βαρύτατο πένθος του Δήμου μας .

Και αφού τήρησε ενός λεπτού σιγή,

Αποφασιζει ομοφωνα
1.-Εκφράζει τη μεγάλη συγκίνησή του και διερμηνεύει τη συγκίνηση όλων των δημοτών του Δήμου Μουζακίου και ιδιαίτερα  του τόπου καταγωγής του,  τον Ελληνόπυργο Καρδίτσας  της Δημοτικής Ενότητας Ιθώμης,   για τον αδόκητο θάνατο του συνδημότη μας Δημήτρη Σιούφα.

2.-Να παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου Μουζακίου στο Φαναρι,  έδρα της Δημοτικής Ενότητας Ιθώμης καταγωγής του εκλιπόντος, την Δευτέρα 14ηΙανουαρίου  2019 ημέρα της εξοδίου ακολουθίας από 13.00 μέχρι της λήξη του ωραρίου. Οι δημοτικές υπηρεσίες θα λειτουργήσουν μόνο με προσωπικό ασφαλείας.
3.-Να αναρτηθούν, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα,  μεσίστιες  οι Σημαίες  στο Δημαρχιακό Μέγαρο Μουζακίου  και στα  Καταστήματα των Δημοτικών Ενοτήτων Ιθώμης και Παμίσου .

4.-Να παρακολουθήσει  την εξόδιο ακολουθία, Τιμητική                Αντιπροσωπεία  από  μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
5. Να διατυπώσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια  του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένειά του και να επιδώσει το παρόν ψήφισμα.
6. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην παρούσα συνεδρίαση του Δ.Σ
7. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο .

 

Προηγούμενο άρθρο Που χρειάζονται αλυσίδες στο Νομό Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την άγρια καταστολή της διαδήλωσης των απεργών εκπαιδευτικών