Ειδήσεις

Το Εργαστήρι Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη τσίκνισε στην Κέντια


Η Καλλιτεχνική Εταιρεία Δρυάδες εν Πλω συνεχίζοντας μια πολυετή εορταστική παράδοση διοργάνωσε την Τσικνοπέμπτη λαμπερό χορό στο κέντρο διασκέδασης «Κέντια» σε συνεργασία με το Εργαστήρι Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη.

Το πρόγραμμα της βραδιάς ήταν πλούσιο και περιλάμβανε χορό και πολλές πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς και τους μεγάλους. Στη βραδιά με τίτλο «Νύχτα Τσιγγάνα» παρουσιάστηκε χορευτικό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχαν όλα τα τμήματα χορού του Εργαστηρίου με υπέροχες χορογραφίες και εξαιρετική σκηνική παρουσία. Τσιγγάνες από κάθε μέρος της γης σκόρπισαν χαμόγελα και κέφι στο κοινό που ενθουσιάστηκε με το θέαμα!!!

Η βραδιά είχε αύρα εξωτική με μουσικές από την Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη και την Αμερική. Εντύπωση προκάλεσαν και τα εμπνευσμένα κοστούμια των χορευτών και χορευτριών, γεμάτα χρώματα και χάρη. Το χορευτικό μέρος ακολούθησε η Κοπή Πίτας για τη νέα χρονιά με δώρο για το φλουρί ένα έργο του κ. Γιάννη Τρούκη. Η βραδιά περιελάμβανε ακόμα διαγωνισμό στολής για ενήλικες. Οι συμμετέχοντες ανταποκρίθηκαν με χαρά και παρουσίασαν τη μεταμφίεσή τους κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού και πολλά δώρα! Η εκδήλωση έκλεισε με ζωντανή μουσική και χορό για μικρούς και μεγάλους.

Το Εργαστήρι Χορού και η Καλλιτεχνική Εταιρία Δρυάδες εν πλω συγχαίρει τους σπουδαστές για την επιμέλεια και τη συνέπειά τους. Επίσης, ευχαριστεί θερμά τους γονείς και τους οικείους για την αμέριστη συμπαράσταση και την υλική υποστήριξη, οι οποίοι, σε χαλεπούς καιρούς, από το υστέρημά τους παρέχουν στα παιδιά τους καλλιτεχνική αγωγή ως μέσο για την επίτευξη της παιδείας-

Προηγούμενο άρθρο Πανηγυρική η έναρξη του 32ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Η Π. Βράντζα για την υγεία