Ειδήσεις

Το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας στηρίζει τους αγρότες


Το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας στηρίζει τον αγώνα που δίνουν οι Αγρότες, έναν αγώνα επιβίωσης και αξιοπρέπειας. Κάθε χρόνο τα πράγματα στον πρωτογενή τομέα χειροτερεύουν και πλήττονται βάναυσα από τις μνημονιακές πολιτικές των τελευταίων χρόνων, όσου απασχολούνται σε αυτόν.

Η υπερφορολόγηση, τα νέα χαράτσια, οι χαμηλές και εξευτελιστικές τιμές των αγροτικών προϊόντων, οι μειώσεις των επιδοτήσεων, του Φ.Π.Α του ειδικού φόρου καυσίμου αλλά και η αύξηση περαιτέρω του κόστους παραγωγής συντελούν στο μαρασμό και την εξαφάνιση των μικρομεσαίων αγροτών.

Όσο συνεχίζεται αυτή η πολιτική στον πρωτογενή τομέα, το μόνο σίγουρο είναι ότι όλο και πιο πολλοί θα εγκαταλείπουν τις καλλιέργειες, χιλιάδες νέα στρέμματα θα μείνουν ακαλλιέργητα αλλά το βασικότερο είναι ότι απαξιώνετε ένας τομέας ο οποίος θα μπορούσε να συμβάλλει σημαντικά μέσα από την παραγωγική διαδικασία να αποτελέσει το άρμα για την έξοδο από την κρίση.

Ο αγώνας των αγροτών θα πρέπει να στηριχτεί από όλους , να γίνει και δικός μας αγώνας γιατί ο στόχος είναι κοινός. Να σταματήσουν και να αποτραπούν αυτές οι βάρβαρες πολιτικές που επιβάλλουν τα τελευταία χρόνια οι κυβερνήσεις , πολιτικές που καταστρέφουν τις ζωές μας και υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΚΑΠΡΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                      ΓΟΥΛΑ ΔΩΡΑ

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 11χρονο
Επόμενο άρθρο Ο Σύλλογος Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου κόβει την πίτα του