Ειδήσεις

Το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας στηρίζει τους εργαζόμενους στην Αρωγή


Το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας στηρίζει και συντάσσεται πλήρως με τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στο Κέντρο Αποκατάστασης στην Αρωγή που βρίσκονται σε συνεχόμενες κινητοποιήσεις.

Το προσωπικό, φιλότιμα πασχίζει εδώ και πολύ καιρό να κρατά το κέντρο σε λειτουργία δίνοντας την καλύτερη προσοχή και φροντίδα στους ασθενείς παρά το ότι είναι απλήρωτοι εδώ και πολλούς μήνες.

Οι αντοχές και η υπομονή τους πλέον έχουν φτάσει σε οριακό σημείο αφού πλέον αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης αυτοί και οι οικογένειές τους. Η ανασφάλεια, η μη ενημέρωση για το μέλλον της λειτουργίας οι φήμες που διαρρέουν για πτώχευση της επιχείρησης επιδεινώνουν περαιτέρω την κατάσταση των εργαζομένων.

Ζητάμε εδώ και τώρα να αρχίσει η άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και να γίνει μια υπεύθυνη και καθαρή ενημέρωση των εργαζομένων της Αρωγής για το μέλλον αυτής από τους διοικούντες της επιχειρήσεις.

Φτάνει πια!  Δεν μπορούν συνέχεια η εργοδότες να ζητάνε υπομονή και να προχωρούν σε υποσχέσεις προς τους εργαζόμενους  για ομαλοποίηση των πληρωμών και η κατάσταση να χειροτερεύει!

Εδώ και τώρα θα πρέπει να δοθούν λύσεις και απαντήσεις και προς αυτή την κατεύθυνση και με πλήρη συνεννόηση με το σωματείο τους το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας κινείται προς την κατεύθυνση αυτή.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Γνήσια ανταλλακτικά VW ηλεκτρονικά
Επόμενο άρθρο Προαιρετικά ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 19/1