Ειδήσεις

Το ΜέΡΑ25 Καρδίτσας για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής


Ζήσαμε μια ιστορική στιγμή, μια ιστορική δικαστική απόφαση που καταδίκασε την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Η λαϊκή απαίτηση «οι ναζί στην φυλακή» πήρε σάρκα και οστά. Τα αυγά του φιδιού, σε μια συνολική καταδίκη, πήραν την δημοκρατική – λαϊκή απάντηση στα εγκλήματά τους.

Μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής (όπως είχαμε ανακοινώσει) γιορτάζουμε μόνο για λίγο την νίκη αυτή του αντιφασιστικού κινήματος, τη νίκη κάθε δημοκράτη πολίτη -στην Αθήνα, ούτως ή άλλως φρόντισαν τα ΜΑΤ του κ. Χρυσοχοΐδη να μην διαρκέσει πολύ η γιορτή του λαού-.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι να ξεριζωθούν οι δηλητηριώδεις ιδέες της Χρυσής Αυγής, που δυστυχώς δεν έχουν καταδικαστεί ακόμα μιας και έχουν εμποτίσει το κυβερνητικό αφήγημα, αλλά και το κυρίαρχο ξενοφοβικό, αυταρχικό και εθνικιστικό αφήγημα των ΜΜΕ.

Οι φασίστες, οι ναζί, κατάφεραν (δυστυχώς) τα τελευταία χρόνια να ποτίσουν την ελληνική κοινωνία με αυτές τις μισάνθρωπες ιδέες, η απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας στην δημοκρατική αντιφασιστική μαζική συγκέντρωση στην Αθήνα, ο διάλογος του Γραμματέα μας με το «όργανο της τάξης» και η στοχοποίησή του, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Υπάρχει ανάγκη να καθαριστούν από τους φασιστικούς θύλακες το κράτος, το πολιτικό σύστημα, τα σώματα ασφαλείας.

Σήμερα ο Παύλος, o Σαχζάτ, οι Αιγύπτιοι ψαράδες, οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, όλα τα θύματα των εγκληματικών πράξεων, δικαιώθηκαν έστω ελάχιστα. Από αύριο αυτή τη δικαίωση μαζί με τον διαρκή αγώνα πρέπει να την μετατρέψουμε στην τελική ήττα των φασιστικών αυτών ιδεών.

Το ΜέΡΑ25 Καρδίτσας  στέκεται εναντίον των ναζιστικών ιδεών που βρίσκονται εντός του κατεστημένου και ο αγώνας θα είναι διμέτωπος, απέναντι στον φασισμό και απέναντι στην φτώχεια και την μοναξιά της που τον γεννά.

Το ΜέΡΑ25 Καρδίτσας για όσα απρόκλητα συνέβησαν από τις δυνάμεις καταστολής στην Αθήνα, ζητά την παραίτηση του κ. Χρυσοχοίδη και την καθαίρεση όλων των υπεύθυνων αξιωματικών των ΜΑΤ που έδωσαν εντολή καταστολής στη Λ. Αλεξάνδρας.

Προχωράμε.

Προηγούμενο άρθρο Τουρνουά Πινγκ Πονγκ εργαζομένων στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Καρδίτσας: Άρχισαν κιόλας τις εκπτώσεις στα αιτήματα!