Ειδήσεις

Το νερό Θεόνη ταξιδεύει με την Yolenis σε ολόκληρο τον κόσμο


Μια νέα σημαντική συνεργασία εγκαινίασε το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη με την Yolenis,το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό delicatessen ελληνικών γεύσεων, με ισχυρή παρουσία στην Ευρώπη και την Αμερική.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη συμμετείχε στα εγκαίνια του πρώτου φυσικού καταστήματος Yolenis, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, στην Αθήνα(Σόλωνος 9, Κολωνάκι), εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα και τη νέα συνεργασία. Το Θεόνη θα είναι διαθέσιμο στο νέο Yolenis flags hipstore, έναν πρωτοπόρο πολυχώρο ελληνικής γαστρονομίας, καθώς και διαδικτυακά στο yolenis.com. Μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα ηYolenis προμηθεύει τη διεθνή αγορά με αυθεντικές ελληνικές γεύσεις από ολόκληρη την Ελλάδα και τις κάνει γνωστές σε ολόκληρο τον κόσμο. Η νέα συνεργασία αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα για το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη και τη δυναμική του διείσδυση στις διεθνείς αγορές.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη αναβλύζει σε υψόμετρο περίπου 1100μ. από τις υπόγειες δεξαμενές της πηγής Γκούρας στην οροσειρά των Αγράφων. Το αγνό περιβάλλον και οι ιδιαίτεροι γεωλογικοί σχηματισμοί της περιοχής συνθέτουν ένα νερό μοναδικού χαρακτήρα, με ξεχωριστή γεύση και ποιότητα, που έχει βραβευτεί με τις ανώτερες διεθνείς διακρίσεις.

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, μια 100% ελληνική εταιρεία, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού Θεόνη, στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρείας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

 

Προηγούμενο άρθρο Δράσεις της Αερολέσχης Ν. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Την Πέμπτη μοιράζουμε παιχνίδια στα παιδιά των προσφύγων