Ειδήσεις

Το νερό Θεόνη χορηγός σε εκδήλωση


Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη ήταν περήφανος χορηγός της εκδήλωσης Παπαστράτος Start-Up / Scale-Up Awards 2017, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαρτίου στον προορισμό Παπαστράτος με την υποστήριξη του Hellenic Ventures Capital Association, του Εργαστηρίου ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, της Μονάδας Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του ΕΜΠ, του EkinisiLab του ΣΕΒ και του ΣΕΠΕ.

Τα Παπαστράτος Start-Up / Scale-Up Awards πραγματοποιήθηκαν για 2η χρονιά με στόχο την ουσιαστική υποστήριξη και ανάδειξη αξιόλογων ελληνικών Start-Ups και Scale-Upsμε πλήρη επιχειρηματικά μοντέλα, οικονομική βιωσιμότητα και υψηλή αναπτυξιακή προοπτική, ενώ καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης οι διαγωνιζόμενοι που συμμετείχαν, οι επιχειρηματίες, τα στελέχη και οι ακαδημαϊκοί που παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να ξεδιψάσουν με την ανώτερη γεύση του αγαπημένου μεταλλικού νερού Θεόνη.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θέονηαντιλαμβάνεται πλήρως τη σημασία της προώθησης της επιχειρηματικότητας και στηρίζει έμπρακτα κάθε πρωτοβουλία που αναδεικνύει καινοτόμες ιδέες και δυναμικές προσπάθειες.

 

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Νέο Δ.Σ. στην IPA Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου για το σακχαρώδη διαβήτη στο Μαυρομμάτι