Ειδήσεις

Το νερό Θεόνη χορηγός στο Mini VolleyF estival


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε τοMiniVolleyFestival που πραγματοποιήθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, το Σάββατο 28 Μαΐου 2016, με τηνυποστήριξη του φυσικού μεταλλικού νερού Θεόνη, ως επίσημος χορηγός της διοργάνωσης.
Στη μεγάλη γιορτή της νεολαίας και του αθλητισμού, που φέτος ήταν αφιερωμένη στην ανακύκλωση, περισσότερα από 1.500 παιδιά, ηλικίας 7-14 ετών,διασκέδασαν παίζοντας βόλεϊ, στα 52 μίνι γήπεδα βόλεϊ που στήθηκαν στον ιστορικό χώρο του αθλητισμούκαι ξεδίψασαν με φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη.
Για περισσότερες από 4 ώρες, οι μικροί αθλητές από τις ακαδημίες σωματείων βόλεϊ όλης της Ελλάδας γέμισαν το γήπεδο, παίζοντας μαζί με διάσημους αθλητές, και προσέφεραν μοναδικό θέαμα, δίνοντας το δικό τους μήνυμα για το μέλλον του αθλητισμού και τη διαφύλαξη του φυσικού περιβάλλοντος.
Για ακόμη μία φορά το νερό Θεόνηστήριξε έμπρακτα τον αθλητισμό, τους νέους και το περιβάλλον, με ενεργή συμμετοχή σε πρωτοβουλίες που έχουν θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:
Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, μια 100% ελληνική εταιρία, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημοσίας Τάξης στο Δήμο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Παρουσίαση στην Αθήνα του βιβλίου : Η Ιστορία της Ε.Λ.Μ.Ε. Καρδίτσας