Ειδήσεις

Το νερό Θεόνη χορηγός της 1ης Ημερίδας κατά του Καπνίσματος


Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη στήριξε ως χορηγός την 1η Ημερίδα«Δίψα για Ζωή»που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Ερευνών και Μελετών για την Aγωγή του Παιδιού στην πόλη του Αμαρουσίου, την Τετάρτη 31 Μαΐου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος.

Πιο συγκριμένα η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη σημαντική βοήθεια του νερού Θεόνη, είχε διπλό χαρακτήρα. Στο πρώτο μέρος, σημαντικοί εκπρόσωποι του κλάδου της υγείας με συντονιστή τον καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Κουσκούκη έθιξαν σημαντικά θέματα γύρω από τις αιτίες και τις επιπτώσεις του καπνίσματος και στο δεύτερο μέρος πραγματοποιήθηκε αγώνας δρόμου 2χλμ με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού. Στον αγώνα συμμετείχαν δεκάδες πολίτες,άνδρες και γυναίκεςανεξαρτήτου ηλικίας, ενώ το νερό Θεόνη ξεδίψασε αθλητές και κοινό καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη αντιλαμβανόμενο τη σημασία ενημέρωσης γύρω από σημαντικά ζητήματα υγείας, υποστηρίζει οποιαδήποτε πρωτοβουλία συμβάλλει στην υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής και στην διάδοση της αθλητικής παιδείας.

 

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Η εορτή του Αγίου Πνεύματος στην Ιερά μας Μητρόπολη
Επόμενο άρθρο Διπλή βράβευση για την ΙΡΑ Καρδίτσας