Ειδήσεις

Το νερό νεράκι λένε στην Ιτέα


Απαράδεκτη είναι η κατάσταση στην Ιτέα εδώ και δυο (2) ημέρες και οδεύουμε προς τρίτη (3η) με την έλλειψη νερού. Από το απόγευμα της Τρίτης μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει σταγόνα νερό δυστυχώς και εν μέσω καύσωνα λόγω του προβλήματος της υποβρύχιας αντλίας και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πότε θα ξανάρθει το νερό στα σπίτια μας λόγω έλλειψης ενημέρωσης.
Οι συνθήκες είναι επιεικώς ελεεινές, και λέμε πραγματικά επιεικώς διότι δεν υπάρχει νερό πλέον για φαγητό και για την προσωπική υγιεινή των κατοίκων, καθώς και για τις καθαριότητες που πρέπει να γίνουν.
Για αυτές τις μέρες είμαστε αναγκασμένοι να αγοράζουμε συνέχεια απ’ έξω μιας και δεν έχουμε νερό να φτιάξουμε φαγητό και να πληθούμε. Παράλληλα, έχει παραμεληθεί στο έπακρο η προσωπική υγιεινή με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος μολύνσεων.
Εν τω μεταξύ η δυσοσμία στις τουαλέτες είναι ανατριχιαστική κι έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
Το θέμα με το νερό συμβαίνει κατά τακτά χρονικά διαστήματα, δηλαδή υπήρξαν πολλές φορές που έμεινε το χωριό μας χωρίς νερό και η υπομονή των κατοίκων πλέον έχει εξαντληθεί.
“Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”
Πρέπει επιτέλους να γίνουν οι ανάλογες κινήσεις για εναλλακτικές λύσεις και όχι να τρέχουμε τελευταία στιγμή να λύσουμε το πρόβλημα.
Εν κατακλείδι και συνοψίζοντας, η ύπαρξη νερού είναι προνόμιο από ότι φαίνεται στα χρόνια μας. (από το itea.blogspot)

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
Επόμενο άρθρο Ευχαριστήριο της Ε.Ο.Δ. Καρδίτσας