Ειδήσεις

Το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας στην Τερψιθέα Λάρισας


Στις 3-7-2016, Κυριακή, 9 μ.μ., στην πλατεία της Τερψιθέας Λάρισας, το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας παρουσιάζει την εντυπωσιακή κωμωδία του Δημήτρη Απ. Ρήτα «Κύριε Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα μ’;», σε σκηνοθεσία του συγγραφέα, σκηνικά Πιπίνας Μπατζιάκα και μουσική και τραγούδια του γνωστού συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου.

Έχει ως θέμα τα λογικά και πολλές φορές παράλογα «ρουσφέτια» που ζητούν οι ψηφοφόροι από τον φίλο τους Υπουργό, όταν επισκέπτεται το χωριό τους και όταν οι ίδιοι τον επισκέπτονται στο Υπουργικό γραφείο στην Αθήνα. Περιέχει στοιχεία πολιτικής σάτιρας, χωρίς ακρότητες και ηθογραφικά στοιχεία που σκορπούν άφθονο και αβίαστο γέλιο, χωρίς ύβρεις και χυδαιολογίες.

Πρόκειται για μια κωμωδία που, μέχρι σήμερα, έχει παρουσιαστεί σε 383 πόλεις και χωριά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, κλπ), με τεράστια επιτυχία και άριστες κριτικές από όλους τους θεατές.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Οι Δήμοι και οι Σύλλογοι που θέλουν να συνεργαστούν με το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Δημήτρη Ρήτα, τηλ. 6976074465 και 2441072720.

Με τιμή

Ο Διευθυντής του Θεάτρου

Δημήτρης Απ. Ρήτας

Προηγούμενο άρθρο Ένα κομμάτι σύρμα… στις Παιδικές Βιβλιοθήκες
Επόμενο άρθρο 3 επιπλέον λόγοι για να συνδεθείτε στο δίκτυο φυσικού αερίου