Το Ποτάμι Ν. Καρδίτσας για το εκλογικό αποτέλεσμα


Αγαπητές φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες.
Εμείς, οι υποψήφιοι του Ποταμιού, σας ευχαριστούμε από καρδιάς που επιλέξατε το Ποτάμι για να σας εκπροσωπήσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Να είστε σίγουροι ότι θα δράσουμε «με λογισμό και μ’ όνειρο» για το καλό της Πατρίδας μας, στην προσπάθεια να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα.
Στη σύντομη χειμωνιάτικη προεκλογική περίοδο, δυστυχώς δεν είχαμε το χρόνο και τα μέσα να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Θα είμαστε όμως δίπλα σας με δράσεις, προτάσεις και λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν, σε πλήρη συνεργασία με τις τοπικές αρχές και κοινωνικές ομάδες. Δική μας φιλοδοξία είναι να είμαστε χρήσιμοι.
Συγχαρητήρια στην κυρία Χρυσούλα Κατσαβριά-Σιωροπούλου και στους κυρίους Νίκο Μιχαλάκη, Σπύρο Λάππα και Κωνσταντίνο Τσιάρα για την εκλογή τους. Οι ψηφοφόροι της Καρδίτσας τους τίμησαν με την ψήφο τους και θα υποστηρίξουμε κάθε προσπάθεια που θα κάνουν στην κατεύθυνση της αναβάθμισης του Νομού μας και στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των συμπολιτών μας. Είμαστε έτοιμοι να τους βοηθήσουμε με στοχευμένες ιδέες και προτάσεις.
Ο Νομός μας είναι ένας υπέροχος τόπος. Στο χέρι μας είναι να τον βάλουμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Εμείς, σε αυτό το σκοπό, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις.

Οι υποψήφιοι βουλευτές «Το Ποτάμι» Νομού Καρδίτσας
Αθανασίου Αθηνά
Γιαννακόπουλος Χρήστος
Κοτρώτσιος Ιωάννης
Κουρκούνας Δημήτρης
Παπαβασιλείου Βαγγέλης
Παπουτσής Δημήτρης”

Προηγούμενο άρθρο Υποβολή Δηλώσεων Εφαρμογής των Γεωργοπεριβαλλοντικών Προγραμμάτων, καπνού και σακχαροτεύτλων
Επόμενο άρθρο Πανθεσσαλική κοπή πίτας 4Χ4