Ειδήσεις

Το πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βουναί(ε)νων, με την ευκαιρία της 18ης Πανελλήνιας Συνάξεως των Καππαδοκών στο προειρημένο χωριό.

Το εσπέρας της Δευτέρας 22 Αυγούστου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό, επί τη εορτή της αποδόσεως της Κοιμήσεως και της εις ουρανούς μεταστάσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, θα προστεί της ιεράς λιτανείας και θα ομιλήσει στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Δεμερλιωτίσσης Φαρσάλων.

Την Τρίτη 23 Αυγούστου, ανήμερα της εορτής της αποδόσεως της Κοιμήσεως και της εις ουρανούς μεταστάσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ρώση Πετρίλου.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Κυριακή 21 Αυγούστου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ρεντίνας. Ακολούθως και ώρα 10:30΄π.μ., θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των: Υποσμηναγού Νικολάου Παρούση, Ανθυποσμηναγού Κωνσταντίνου Παρούση και Ανθυπασπιστή Ναυτικού Ελευθέριου Ευαγγέλου στο μνημείο «αεροπλάνου».

Την Τρίτη 23 Αυγούστου, ανήμερα της εορτής της αποδόσεως της Κοιμήσεως και της εις ουρανούς μεταστάσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Δεμερλιωτίσσης Φαρσάλων.

Προηγούμενο άρθρο Κ. Τσιάρας: Κυβέρνηση… για τα πανηγύρια
Επόμενο άρθρο Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Καρδίτσας