Ειδήσεις

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε και στα σχολεία του Δήμου Σοφάδων


Με το χαμόγελο της αισιοδοξίας που συνοδεύει πάντα μία καινούρια αρχή, τελέσθηκε το πρωί ο Αγιασμός στα σχολεία της περιοχής, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Τον επίσημο αγιασμό για το Δήμο Σοφάδων τέλεσε στο 1ο Γυμνάσιο και Γενικό Λύκειο Σοφάδων, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος με  τον  Αρχιερατικό  Επίτροπο  π. Ηλία Γώγου, παρουσία του Δημάρχου  Σοφάδων κ. Αθανάσιου Σκάρλου, του  αντιδημάρχου κ. Δ. Κοντοβά, του Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής κ. Β. Αγγελόπουλου, του  διευθυντή του Γενικού Λυκείου κ. Β. Θεοχάρη ,της διευθύντριας του 1ου Γυμνασίου κ. Ε. Βλόντζου,  των εκπαιδευτικών του σχολείου και πολλών γονέων και κηδεμόνων των παιδιών.

Στους χαιρετισμούς που απεύθυναν οι φορείς αναφέρθηκαν στον καίριο ρόλο που διαδραματίζει το σχολείο στην κοινωνία, αλλά και τον σημαντικό ρόλο των εκπαιδευτικών στην παιδαγωγική καθοδήγηση και υποστήριξη των μαθητών, ενώ «τάχθηκαν» αρωγοί και συνοδοιπόροι στην προσπάθεια αυτή που καταβάλλεται απ’ όλους, για όσο το δυνατόν καλύτερη και ποιοτικότερη εκπαίδευση για τους μαθητές.

Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα Κώστα Τσιάρα για τη νέα σχολική χρονιά
Επόμενο άρθρο Η εορτή και πανήγυρις των οκτώ Τοπικών μας Αγίων