Ειδήσεις

Το Ωδείο Αρίων εν δράσει


Ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος  Καρδίτσης  <<Ο ΑΡΙΩΝ>>  , συνεχίζοντας την πορεία του, η οποία ξεκίνησε το 1960 με τη χορωδία και συνέχισε το 1982 και με την  ίδρυση του Ωδείου,  Ανακοινώνει  ότι συνεχίζονται  οι εγγραφές στο ΩΔΕΙΟ  για τη  νέα Σχολική Χρονιά 2018-2019  διατηρώντας το πλεονέκτημα των χαμηλών διδάκτρων  τα οποία είναι κατά πολύ χαμηλότερα στη αγορά αυτή τη στιγμή και αγγίζουν το 50% περίπου.

            Όπως τα τελευταία Δέκα [10] χρόνια έτσι και φέτος το Διοικητικό Συμβούλιο ευελπιστεί ότι τα χαμηλά δίδακτρα θα είναι ισχυρό  κίνητρο για  τους  γονείς να  εγγράψουν τα παιδιά τους στο Ωδείο, προκειμένου να συνεχιστεί η παράδοση της  παραγωγής καλής  μουσικής  και να διαμορφώσει  καταρτισμένους μουσικούς σ’ αυτό τον τόπο.

            Επίσης σας ενημερώνουμε  ότι, ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι πρόβες της  χορωδίας του συλλόγου και σας περιμένουμε να πλαισιώσετε την χορωδία  μας χωρίς έξοδα εγγραφής .

Γραφεία:  Βότση 11 και Κοραή  Πληροφορίες στα τηλέφωνα:  Γραμματεία: ημέρες Δευτέρα- Τετάρτη –Παρασκευή και Ώρες  5-7 το απόγευμα.

Προηγούμενο άρθρο Βραβεύσεις στο πλαίσιο του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα