Το 4ο Δημ. Σχολείο Σοφάδων στην Π.Υ. Σοφάδων


Την Τρίτη 08-04-2014 μαθητές/τριες των τμημάτων Γ1,Γ2,Δ,Ε1 και Ε2 του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων, επισκέφθηκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Δήμου Σοφάδων στο πλαίσιο της Ευέλικτης ζώνης με θέμα << Το Δάσος>>.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες ξεναγήθηκαν στο χώρο της Πυροσβεστικής και ενημερώθηκαν για το έργο, τα μηχανήματα, τα οχήματα και τον εξοπλισμό από τον Υποδιοικητή της Πυροσβεστικής κ. Ευάγγελο Ζαβλάγκα.

Θεωρούμε ότι οι εκπαιδευτικοί στόχοι της επίσκεψης μας εξυπηρετήθηκαν απόλυτα καθώς με τη βιωματική μάθηση θέλουμε τα παιδιά να ενημερωθούν για το σκοπό και τη χρησιμότητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην επίσκεψη καθώς και οι εκπαιδευτικοί κα ΔημουλάΑικατερίνη,κα Πολύζου Νικολέτα,κ.Παπαγεωργίου Κων/νος,κ.Φιλίππου Νικόλαος και κ.Χλαπάνας Κων/νος ευχαριστούν θερμά τον Υποδιοικητή καθώς και τους πυροσβέστες του Κλιμακίου Σοφάδων για την αναλυτική τους ξενάγηση και άψογη ενημέρωση που παρείχαν. Επίσης ευχαριστούν τον Δήμο Σοφάδων για την παραχώρηση του λεωφορείου για την μετακίνηση των παιδιών.

Προηγούμενο άρθρο Κληρώθηκαν οι 300 Έφηβοι Βουλευτές – 4 Μαθητές από Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Πασχαλινό παζάρι στο Κέντρο Ορίζοντες