«Τράπεζα ρουχισμού και άλλων ειδών» στο Δήμο Καρδίτσας με πρωτοβουλία της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.


            Στο πλαίσιο μιας συντονισμένης  στρατηγικής για την καταπολέμηση της φτώχιας και του κοινωνικού αποκλεισμού , η ΔΗ.Κ.Ε.Κ. εκπονεί και αναπτύσσει σχέδια κοινωνικής δράσης.

 Συγκεκριμένα προώθησε και ολοκλήρωσε τη δημιουργία της πρώτης « Τράπεζας Ρουχισμού και Άλλων Ειδών » στο Δήμο Καρδίτσας.

Σκοπός του προγράμματος είναι η κάλυψη πρωτογενών αναγκών επιβίωσης , απόρων οικογενειών και μοναχικών ατόμων ώστε να γίνει δυνατή  η κοινωνική επανένταξή τους  με καλύτερες  αξιώσεις.

Όλο αυτό  το  χρονικό διάστημα η ΔΗ.Κ.Ε.Κ. σε  συνεργασία  με τη Διεύθυνση κοινωνικής πρόνοιας , την Ιερά Μητρόπολη, συλλόγους , φορείς  και ιδρύματα του Δήμου Καρδίτσας προσφέρει  σε καθημερινή βάση είδη ρουχισμού και  κάποια βασικά  είδη τροφίμων , τα οποία συγκεντρώνονται στα super market της πόλης , από τις προσφορές των  πολιτών  και στη συνέχεια προωθούνται μέσω της Τράπεζας , σε όσους τα έχουν πραγματικά  ανάγκη.

Η ΔΗ.Κ.Ε.Κ. ευχαριστεί τους  συμπολίτες μας , που με την συνεισφορά τους, στηρίζουν την προσπάθεια  της  Τράπεζας Ρουχισμού .

Προηγούμενο άρθρο Αποφοίτησαν 137 νέοι Στρατονόμοι
Επόμενο άρθρο 8η & 9η πρόσκληση σε συνεδρίαση