Τριήμερο πένθος στην Καρδίτσα με απόφαση Δήμου και Π.Ε. Καρδίτσας


Το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, σε έκτακτη κοινή συνεδρίαση με τον Αντιπεριφερειάρχη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας κήρυξε τριήμερο πένθος για την πόλη της Καρδίτσας στη μνήμη του μακαριστού πρώην Μητροπολίτη Κυρίλλου.

Καταρχήν εξέφρασαν την βαθύτατη θλίψη τους και τα θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς, για την εκδημία του Μακαριστού πρώην Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλλων Κυρίλλου και αποφάσισαν να παραστούν σύσσωμοι στην εξόδιο ακολουθία.

Τις τρείς ημέρες του πένθους οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες.

Επίσης την Δευτέρα που είναι η ημέρα της εξοδίου ακολουθίας και ταφής, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης της Καρδίτσας, θα παραμείνουν κλειστά και οι υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας και του Δήμου από τις 11.30 π.μ. έως το πέρας της εξοδίου ακολουθίας θα παραμείνουν κλειστές και θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας.

Επίσης εκφράζουν την παράκληση και την βούλησή τους να ακολουθήσουν το ίδιο ωράριο οι δημόσιες υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. την ημέρα της κηδείας του Μακαριστού πρώην Μητροπολίτη Κυρίλλου.

Προηγούμενο άρθρο Συλλυπητήριο μήνυμα Ταλιαδούρου για την κοίμηση του πρ. Θεσσαλιώτιδος Κυρίλλου
Επόμενο άρθρο Συλλυπητήριο μήνυμα Δάλλα για την κοίμηση του Μακαριστού Κυρίλλου