Ειδήσεις

Τροποποίηση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων


Σε συνέχεια του από 08-02-2019 Δελτίου Τύπου, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με νεότερη απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, από την Τρίτη (12-02-2019) και ώρα 15.55 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αφορούν όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων, τροποποιούνται ως ακολούθως:

 

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:

  • Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Κιλελέρ (χ/θ 331+686 του Π.Α.Θ.Ε.) προς την Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου, στη συνέχεια θα εκτρέπονται στη διασταύρωση Χάλκης – Πλατυκάμπου και μέσω δημοτικών οδών Πλατυκάμπου και Γαλήνης θα εισέρχονται στην επαρχιακή οδό Λάρισας – Αγιοκάμπου (κατεύθυνση προς Ομορφοχώρι) και ακολούθως μέσω της επαρχιακής οδού Λάρισας – Ευαγγελισμού θα εισέρχονται στον Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Συκουρίου (χ/θ 360+230), είτε μέσω της επαρχιακής οδού Λάρισας – Ευαγγελισμού θα εισέρχονται στην Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης και ακολούθως στον Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης (χ/θ 365+500)

 

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθηνα:

  • Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 382+918 του Α.Θ.Ε.), θα κινούνται στην Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου (ρεύμα κυκλοφορίας προς Λάρισα), στη διασταύρωση Μελισσοχωρίου θα εκτρέπονται και μέσω δημοτικών οδών Μελισσοχωρίου, Πλατυκάμπου και Γαλήνης θα εισέρχονται στην Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου από τη διασταύρωση Χάλκης – Πλατυκάμπου και ακολούθως θα εισέρχονται στον Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Κιλελέρ (χ/θ 331+686 του Α.Θ.Ε.)

 

Προηγούμενο άρθρο Συμμετοχή του Δήμου Καρδίτσας σε συνάντηση εργασίας Erasmus+ στην Ισπανία
Επόμενο άρθρο Νέα Πορεία για το Δήμο Μουζακίου - Εκ Θεού άρξασθε