Ειδήσεις

Τροφοδοσία νέων περιοχών για το 2019 σύμφωνα με το Πρόγραμμα Ανάπτυξης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ


Σε σταθερά ανοδική αναπτυξιακή τροχιά, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ συνεχίζει να τηρεί απόλυτα τις δεσμεύσεις της για την τροφοδότηση των νέων περιοχών σύμφωνα με το Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2019-2023. Συνεπής στον προγραμματισμό της και σε συνάρτηση με τις εξαγγελίες της σχετικά με το πρόγραμμα ανάπτυξης, η Εταιρεία ενέταξε νέες περιοχές στο δίκτυο διανομήςεντός του 2019 ενώ παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη μια σειρά τροφοδοτήσεων νέων περιοχών, τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στην Θεσσαλία.

Ειδικότερα, τροφοδοτήθηκαν ήδη  η Αγία Τριάδα του Δήμου Θερμαϊκού καιοι περιοχές των Βασιλικών, Αγ. Παρασκευής, Σουρωτής, Ταγαράδων, του Δήμου Θέρμης, στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης. Για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στις 11/11/2019αναμένεται να ενταχθούν στο δίκτυο η Ν. Αγχιάλος και οι Μικροθήβες του Δήμου Βόλου, ενώ οι 3 νέες περιοχές Αγιά, Παλαμάς και Σοφάδες θα τροφοδοτηθούν έως τις 20 Νοέμβριου .

Συνέπεια -Οργάνωση -Προγραμματισμός- Τεχνογνωσία. Είναι οι τέσσερις λέξεις που διακρίνουν διαχρονικά την ΕΔΑΘΕΣΣ κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πολιτών και την εκτίμηση των αρχώνστις περιοχές της Αδείας. 

Σεβόμενη πλήρως το νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις επενδύσεις, έχοντας υλοποιήσει το επενδυτικό της πλάνο για το 2019, ύψους περίπου 25 εκ. €.Οι νέες συνδέσεις αναμένεται να ξεπεράσουν τις 5.000 για τους μήνες Νοέμβριο -Δεκέμβριο  και στο σύνολο του έτους να αγγίξουν τις 25.000.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις για τον μητρικό θηλασμό
Επόμενο άρθρο Δήλωση του Προέδρου της ΕΝ.Π.Ε. και Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού