Ειδήσεις

Τρόφιμα για 183 άπορες οικογένειες μαθητών


Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας, κ. Τσιάκου, της Δ/ντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μητσιάδου και του περ. συμβούλου κ. Ψαχούλα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, παραδόθηκαν την Παρασκευή, στους Διευθυντές 28 Δημοτικών Σχολείων του Νομού μας για 183 οικογένειες άπορων μαθητών κάρτες που αντιστοιχούν σε τρόφιμα.

Τη σχετική πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση των τροφίμων είχαν το Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η κάρτα που παρέλαβαν οι δικαιούχοι τους δίνει το δικαίωμα να πάρουν ποσότητες κρεάτων και κρεατοσκευασμάτων. Η συνολική ποσότητα που συγκεντρώθηκε ανέρχεται στα 700 κιλά και είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει οικογένειες που έχουν μεγάλες ανάγκες ειδικά τις Άγιες ημέρες που διανύουμε.

Όπως τόνισε σε σύντομη δήλωση του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τσιάκος, «η Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας ευχαριστεί θερμότατα για την άμεση ανταπόκρισή και την προσφορά τους, τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας κρέατος, το Σύλλογο κρεοπωλών και τα κρεοπωλεία του Νομού μας, που παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες απέδειξαν περίτρανα ότι εκτός από ευσυνείδητοι επαγγελματίες είναι πάνω απ’ όλα άνθρωποι».

 

 

Προηγούμενο άρθρο Διανομή χριστουγεννιάτικων δεμάτων στους απόρους αδελφούς μας
Επόμενο άρθρο Ευχές Χριστουγέννων από τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Β. Τσιάκο