Ειδήσεις

Τρόφιμα σε 350 οικογένειες του Δήμου Μουζακίου


Τρόφιμα σε 350 οικογένειες, μέλη του προγράμματος ΤΕΒΑ μοίρασε η ΔΗΚΕΔΗΜ στην προσπάθεια που καταβάλλεται μέσω της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Μουζακίου να ανακουφιστούν και να βοηθηθούν οι ανήμποροι δημότες.

Τα τρόφιμα αυτά προέρχονται από τα πλεονάσματα προηγούμενων διανομών , αλλά και μια αξιόλογη ποσότητα που συγκεντρώθηκε από τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ που συνδιοργάνωσε ο δήμος Μουζακίου με τον εμπορικό σύλλογο Μουζακίου. Όλα αυτά τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν, συσκευάστηκαν σε σακούλες και μοιράστηκαν στους δικαιούχους από τους υπαλλήλους του Βοήθεια στο Σπίτι.

Η διοίκηση της ΔΗΚΕΔΗΜ θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της στους οργανωτές του φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ, στο Βοήθεια στο Σπίτι που διεκπεραίωσε τη διανομή , αλλά κυρίως θέλει να ευχαριστήσει τον απλό κόσμο που προσήλθε στο Κλειστό Γυμναστήριο με γεμάτα τα χέρια τους από διαφόρων ειδών τρόφιμα , δείχνοντας έτσι την αλληλεγγύη τους και τη συμπαράστασή τους στους συνανθρώπους τους που περνάνε δύσκολες στιγμές.

 

Στο ΚΑΠΗ Αγναντερού

Στο μεταξύ ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός συνοδευόμενος από την πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Τσιρογιάννη, το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Πάντο και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αγναντερού επισκέφθηκαν το ΚΑΠΗ του Αγναντερού και αντάλλαξαν ευχές με τα μέλη του.

Η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Τσιρογιάννη στο σύντομο χαιρετισμό της ευχαρίστησε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ για την άριστη συνεργασία που έχουν και ανέλυσε τις δράσεις για τη νέα χρονιά. Δράσεις που θα περιλαμβάνουν εξορμήσεις σ’ όλη την Ελλάδα και εκδηλώσεις ψυχαγωγικού και ιατρικού ενδιαφέροντος.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος κ. Κωτσός τόνισε τη σπουδαιότητα που έχει για το Δήμο Μουζακίου η λειτουργία των ΚΑΠΗ καθώς δίνουν τη δυνατότητα στους δημότες της τρίτης ηλικίας να έχουν μία διέξοδο επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κατέληξαν ευχόμενοι: Χρόνια πολλά σε όλους , καλή χρονιά και το νέο έτος να φέρει υγεία, ευτυχία, περισσότερες ευκαιρίες και λιγότερη φτώχια.¨»

 

Προηγούμενο άρθρο Βράβευση μέλους του Ποδηλατικού Ομίλου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Κανονικά θα ανοίξουν την Τρίτη τα σχολεία στο Δ. Καρδίτσας - Εκτός και αν αρχίσει να χιονίζει