Υγιής επιχείρηση η ΣΕΚΑΠ


  Ομόφωνα εγκρίθηκε ο ισολογισμός της ΣΕΚΑΠ, στην τελευταία Γενική Συνέλευση των μετόχων στις 21-7-09, πιστοποιώντας για άλλη μια φορά την αναγνώριση που έχει ο πρόεδρος της εταιρίας Νίκος Παππάς από τους παράγοντες της αγοράς, αφού η κερδοφορία που εμφανίζει πλέον η ΣΕΚΑΠ, την ώρα μάλιστα που η διεθνής οικονομική κρίση επηρεάζει αρνητικά την επιχειρηματικότητα σε όλο τον κόσμο, αποτελεί δικαίωση της πολιτικής που άσκησε ως πρόεδρος της εταιρίας.

Ο κ. Παππάς τόνισε ότι παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν, με τα μέτρα περιορισμού του καπνίσματος, την έλλειψη κεφαλαίων και την ένταση του ανταγωνισμού στην ελληνική αγορά,  η εταιρεία κατάφερε  όχι μόνο να εξυγιανθεί και να διατηρήσει τις θέσεις εργασίας, αλλά και να βοηθήσει την αγροτική παραγωγή  στην ύπαιθρο που αποτελεί τη βασική πηγή τροφοδοσίας της ΣΕΚΑΠ.   

Σήμερα η ΣΕΚΑΠ είναι μια υγιής επιχείρηση και αυτό το πέτυχε ο κ. Παππάς ερχόμενος σε απόλυτη συνεννόηση με τους εργαζόμενους για την εφαρμογή ενός προγράμματος εθελουσίας εξόδου, με παράλληλες επενδύσεις για τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού της εταιρίας.

Αυτό όμως που έδωσε τη μεγαλύτερη ώθηση στη ΣΕΚΑΠ είναι το άνοιγμα σε νέες αγορές όπως αυτές της Ρωσίας, της Κίνας και της Ταιβάν, όπου προωθούνται με επιτυχία όχι μόνο τα προϊόντα, αλλά και η τεχνογνωσία που αναπτύσσει η εταιρία, όπως είναι το βιολογικό φίλτρο.

Προηγούμενο άρθρο Θετικά στον ιό της γρίπης τα δυο κρούσματα στην περιοχή μας
Επόμενο άρθρο Επιστολή στον περιφερειάρχη