Υπεγράφει το συμφωνητικό και ξεκινά άμεσα η κατασκευή του Βιολογικού Καθαρισμού Παλαμά


 Με γοργούς ρυθμούς και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου και η δεύτερη φάση κατασκευής του Βιολογικού Καθαρισμού Παλαμά που αφορά την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Παλαμά (ΕΕΛ Παλαμά) στην θέση «Ντσι» με την υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη των εργασιών.

 Η ανάδοχος Εταιρία ¨ΜΥΒΑ ΑΕ¨ δια του προέδρου της κ. Γιάννη Τρουβά δήλωσε πως σύντομα θα αρχίσουν τα έργα κατασκευής και μάλιστα θα γίνει προσπάθεια να τηρηθεί ακριβώς το χρονοδιάγραμμα ώστε να παραδοθεί γρήγορα στον Δήμο μία από τις πιο σύγχρονες ΕΕΛ στην Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Βασίλης Καραδήμος φανερά ικανοποιημένος από την έκβαση που έχει το έργο του Βιολογικού Καθαρισμού ευχαρίστησε τους συνεργάτες του κ. Ευαγγελία Καραμαλίγκα Χημικό Μηχανικό Δ/ντρια της ΔΕΥΑΠ Παλαμά, κ. Ελένη Τζέλλα Πολιτικό Μηχανικό Προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας Παλαμά, κ. Δημήτριο Νταή Μηχανολόγο Ηλεκτρολόγο Μηχανικό υπάλληλο της ΤΥΔΚ και την κ. Αναστασία Δημουλά Πολιτικό Μηχανικό υπάλληλο της Τεχνικής Υπηρεσίας Παλαμά, οι οποίοι κατάφεραν να φέρουν εις πέρας όλη την γραφειοκρατική διαδικασία που απαιτούνταν για να είναι σήμερα ο Δήμος Παλαμά μεταξύ των πρώτων Δήμων στην Ελλάδα που ενέταξαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον και Αειφόρο Ανάπτυξη 2007-2013 του ΕΣΠΑ, έργο τέτοιου μεγέθους.

Προηγούμενο άρθρο «Βιώσιμη Παραγωγή & Πράσινη Επιχειρηματικότητα»
Επόμενο άρθρο Αύριο στο Παυσίλυπο, η γιορτή για τους εργαζομένους των επιχειρήσεων της ΔΗΚΕΚ και της ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ ΑΕ-ΟΤΑ