Ειδήσεις

Υποβολή δηλώσεων εφαρμογής προγράμματος Βιολογικής Γεωργίας


Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Καρδίτσας, γίνονται γνωστά τα ακόλουθα: Σύμφωνα με το υπ΄ αριθμ. 13723/13-2-2017 έγγραφο του ΟΠΕΚΕΠΕ, η προθεσμία υποβολής Δηλώσεων εφαρμογής  έτους 2016  (5ο έτος εφαρμογής) του Προγράμματος Βιολογικής Γεωργίας  ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου και λήγει στις 28 Απριλίου 2017.

Μετά την ηλεκτρονική τους υποβολή, οι δηλώσεις εφαρμογής θα εκτυπώνονται από το πληροφοριακό σύστημα και θα διαβιβάζονται με ευθύνη των ενδιαφερομένων πλήρως συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες στην έντυπη μορφή τους με όλα τα απαιτούμενα παραστατικά στην Υπηρεσία μας, όπου και θα λαμβάνουν υπηρεσιακό πρωτόκολλο.

Οι δηλώσεις εφαρμογής θα υποβάλλονται σε έντυπη μορφή, εντός 70 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της ηλεκτρονικής τους υποβολής  (ημερομηνία οριστικοποίησης).

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η ηλεκτρονική υποβολή των δήλωσης εφαρμογής πέραν των καταληκτικών ημερομηνιών οδηγεί σε μείωση κατά 1% ανά εργάσιμη ημέρα του ποσού που ο δικαιούχος θα είχε δικαίωμα να λάβει, εάν οι αιτήσεις είχαν υποβληθεί εμπρόθεσμα. Σε περίπτωση καθυστέρησης μεγαλύτερης των 25 ημερολογιακών ημερών οι αιτήσεις θεωρούνται μη αποδεκτές και θα αποκλείονται από την ενίσχυση του συγκεκριμένου έτους.

 

 

 

Ο αναπληρωτής  Προϊστάμενος  

της  Δ/νσης

 

 

 

Δημήτριος  Β.  Κωστής

Γεωπόνος

Προηγούμενο άρθρο Μπ. Παπαδόπουλος: Νέο πλήγμα για το Δ. Σοφάδων ο υποβιβασμός της Τράπεζας Πειραιώς στο Λιοντάρι
Επόμενο άρθρο Να αποσυρθεί το προσχέδιο Υπουργικής Απόφασης που ανοίγει το δρόμο για απολύσεις αναπληρωτών