Υποβολή μηχανογραφικού δελτίου (Μ.Δ.)


Από τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης υπενθυμίζεται ότι ο προσωπικός κωδικός ασφαλείας υποψηφίου για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση πρέπει να δημιουργηθεί μέχρι και τις 22-6-2012. Αν ο/η υποψήφιος ανήκει σε ειδική κατηγορία, πρέπει μέχρι την παραπάνω ημερομηνία να υποβάλει στο Λύκειό του/της και τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να υπαχθεί σ΄αυτή.

Στη συνέχεια, από 18-6-2012 μέχρι και 5-7-2012, οι υποψήφιοι συμπληρώνουν ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό Δελτίο (Μ.Δ.). Τις πρώτες ημέρες, ως και την 24-6-2012, μπορούν να δημιουργούν πρόχειρο Μ.Δ., αλλά δεν θα μπορούν να το οριστικοποιήσουν. Το Μ.Δ. πρέπει να οριστικοποιηθεί από 25-6-2012 ως και 5-7-2012. Τονίζεται ότι μετά την οριστική υποβολή δεν γίνονται τροποποιήσεις του.

Αναλυτικές λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο υποβολής του Μ.Δ., τον αριθμό των θέσεων των σχολών, τον υπολογισμό των μορίων, τις βάσεις των σχολών και άλλες χρήσιμες πληροφορίες υπάρχουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.dov.gr. Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση γίνεται και η υποβολή του Μ.Δ. και η απόκτηση του κωδικού ασφαλείας.

Οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στα Λύκειά τους για περισσότερες πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα συνεργείων ΟΣΔΕ 2012 από Τρίτη 19-06-2012
Επόμενο άρθρο Προχωρά η διαπλάτυνση του κεντρικού δρόμου προς Πευκόφυτο