Ειδήσεις

Υποδοχή αντιπροσωπειών Ευρωπαϊκών σχολείων από το Δήμαρχο Καρδίτσας


Τις αντιπροσωπείες των εκπαιδευτικών και μαθητών των σχολείων της Γερμανίας, Ιταλίας, Εσθονίας και Τουρκίας που σε συνεργασία με το  2017, με κωδικό αριθμό 2017-1-DE03-KA219-035679 και τίτλο «Integration of New Technologies into Classroom» (Ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών στην αίθουσα) και συμμετέχουν στις εργασίες της 4ης συνάντησης που φιλοξενείται αυτές τις ημέρες στην πόλη μας υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος.

Ο κ. Αλεξάκος καλωσόρισε τα μέλη των αντιπροσωπειών, ευχόμενος η παραμονή τους στην φιλόξενη πόλη μας να αποτελέσει για όλους μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία που θα κουβαλούν πάντα στην καρδιά τους.

Εξήρε επίσης τη σημασία υλοποίησης των προγραμμάτων ERASMUS που συμβάλουν στην ανταλλαγή καλών πρακτικών σε όλους τους τομείς της εκπαίδευσης, διευρύνουν τους ορίζοντες των εκπαιδευτικών και των μαθητών που συμμετέχουν σ’ αυτά και παράλληλα δημιουργούν ισχυρούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας.

Με την ευκαιρία συνεχάρη τον Δ/ντη κ. Σωκρ. Παππά και τους εκπαιδευτικούς του 1ου ΕΠΑΛ που πρωτοστατεί σε δράσεις που έχουν σκοπό  να αναβαθμίσουν την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους μαθητές, αλλά και να δώσουν τη δυνατότητα  στους εκπαιδευτικούς να αποκτήσουν ακόμα περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες που θα τους χρησιμεύσουν τόσο στην εργασία τους στο σχολείο, όσο και στην προσωπική τους ζωή, μέσα από καινοτόμες δράσεις και πρωτοποριακά προγράμματα.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Αλλάζει ενεργειακή σελίδα ο Τύρναβος
Επόμενο άρθρο Μαθήματα προετοιμασίας για τον Θαλή