Υψηλές τιμές πώλησης αγελαδινού και πρόβειου γάλακτος


Μεγάλη προσέλευση παρατηρήθηκε στη Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγελαδοτρόφων και Προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας,που πραγματοποιήθηκε στις 24/10/2014 στη Λαζαρίνα Καρδίτσας. Τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν αφορούσαν κυρίως την πώληση γάλακτος (αγελαδινό και πρόβειο) και τα νέα δεδομένα με τη νέα ΚΑΠ.
     Όσον αφορά την πώληση Αγελαδινού γάλακτος το διοικητικό συμβούλιο επέτυχε μια απο τις υψηλότερες τιμές πώλησης στην αγορά. Όλοι οι παραγωγοί της ομάδας των Αγελαδοτρόφων έκριναν συμφέρουσα την πρόταση της εταιρίας και ομόφωνα έδωσαν την εντολή στο διοικητικό συμβούλιο να προχωρήσει τις διαδικασίες
     Τώρα στο πρόβειο υπήρχαν προτάσεις απο πολλές εταιρίες με τις πιο υψηλές τιμές της αγοράς.Μετά απο πολύωρη συζήτηση της ομάδας του προβείου γάλακτος συμφωνήθηκε η πιο συμφέρουσα  και η πιο εγγυημένη βάσει φερεγγυότητας λύση.
     Πέρα απο τις συζητήσεις για το γάλα έγινε κάλεσμα σε όλους τους παραγωγούς της Δυτικής Θεσσαλίας να ενώσουν τις δυνάμεις τους στα πλαίσια του Συνεταιρισμού ώστε μαζί να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα του κλάδου.
     Ακολούθησε  ενημέρωση  για τη νέα ΚΑΠ και στη συνέχεια τέθηκαν ερωτήσεις απο τους παραγωγούς .

 

Προηγούμενο άρθρο Στους επίλεκτους της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος οι Μπλούφας και Χάρμπα του ΚΟΚ
Επόμενο άρθρο Νεκρός 69χρονος κτηνοτρόφος σε δάσος της Ρεντίνας