Ειδήσεις

Φιλικός αγώνας προετοιμασίας για την ΑΣΑ


Φιλικός αγώνας προετοιμασίας των δύο ομάδων που θα βρεθούν αντιμέτωποι άλλες δύο φορές στο πρωτάθλημα, χωρίς να αποκλείεται και στο κύπελλο, θα γίνει την Πέμπτη 29/9/2019 στις εγκαταστάσεις της ΑΣΑ στο Σταυρό, με ώρα έναρξης την 5.30΄ το απόγευμα.

Για την ΑΣΑ είναι το τρίτο κατά σειρά φιλικό με άλλες ομάδες, εκτός από τα οικογενειακά διπλά που έχουν γίνει μέχρι τώρα. Για τα δύο τεχνικά επιτελεία το τεστ αυτό διάρκειας 90΄ λεπτών, θα είναι πολύ χρήσιμο, καθότι πλησιάζουν οι αγώνες της Β΄ φάσης κυπέλλου (7/9) και λίγες μέρες αργότερα (21/9) η έναρξη του τοπικού πρωταθλήματος.

Στο φιλικό αυτό αναμένεται να πάρει μέρος όπως και στο προηγούμενο, ο Δημήτρης Κουτρουμάνος, που βρίσκεται πολύ κοντά στην ένταξή του στην Αναγέννηση.

Η είσοδος των φιλάθλων είναι ελεύθερη.

Η ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΣΑ για τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου 2019-2020 στους εντός έδρας αγώνες της είναι ικανοποιητική, παρά του ότι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη οι επίσημες υποχρεώσεις της. Αναμένεται δε το ενδιαφέρον των φίλων της και των φιλάθλων να κορυφωθεί τις επόμενες μέρες.

 

Προηγούμενο άρθρο Παν/μιο Θεσσαλίας: Ημέρα Ανοικτής Επίσκεψης
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα Θερινού Σινεμά Καρδίτσας