Χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις


Τέσσερις (4) σημαντικές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα πραγματοποιήσει το Ωδείο Καρδίτσας – Κων/νος Ευθυμιάδης το εορταστικό δεκαπενθήμερο των Χριστουγέννων –  Πρωτοχρονιάς.

Όπως κάθε χρόνο, για πολλές δεκαετίες, έτσι και φέτος το Ωδείο Ευθυμιάδη συνεχίζει την παράδοσή του, δίνοντας το μουσικό παρόν στα Καρδιτσιώτικα Χριστούγεννα με τέσσερις  εκδηλώσεις.

Βυζάντιο και Δύση, Παράδοση και Κλασική Μουσική θα συνυπάρξουν σε  συναυλίες πολύ υψηλού επιπέδου.

Η 1η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου Ευθυμιάδη και θα εμφανιστούν σπουδαστές και καθηγητές του Ωδείου σε Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα τραγούδια,  κάλαντα και επίκαιρους  ύμνους από όλο τον κόσμο.

Η 2η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας, στην καθιερωμένη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη  Συναυλία της  2ης ημέρας  των Χριστουγέννων, Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:45 π.μ. με την εμφάνιση της Βυζαντινής Χορωδίας,  των Χορωδιακών –  Οργανικών Συνόλων και Σολίστ του Ωδείου.

Η 3η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας, την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου στις 11:30 π.μ. και περιλαμβάνει την παρουσίαση του κατεξοχήν Χριστουγεννιάτικου Ορατορίου «Magnificat» του μεγάλου συνθέτη του μπαρόκ  A. Vivaldi, υπό την διεύθυνση του Νίκου Ευθυμιάδη.

Η 4η συναυλία είναι η καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Ιανουαρίου στις 11:30 πμ. στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο, δεύτερη ημέρα του Νέου Έτους με τα μουσικά σύνολα του Ωδείου.

Το Ωδείο – Ευθυμιάδη τηρώντας την παράδοση δεκαετιών στην πόλη μας θα προσφέρει τέσσερις (4) πολύ υψηλού επιπέδου συναυλίες συμβάλλοντας στο Εορταστικό κλίμα των ημερών.

Προηγούμενο άρθρο Γιόρτασε μαζί με τους συμπολίτες του o Βουλευτής Καρδίτσας Σπ. Ταλιαδούρος
Επόμενο άρθρο Δεν υπάρχει Grexit... μόνο ΕΧΙΤ για τους μνημονιακούς βουλευτές