Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Κεκυκαμεα Καρδίτσας


 Μέσα σε κλίμα εορταστικό, το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Καρδίτσας πραγματοποίησε τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του. Οι εξυπηρετούμενοι και το προσωπικό του κέντρου ανέβασαν το θεατρικό «o Aΐ- Βασίλης έμεινε ταπί». Στη συνέχεια της εκδήλωσης η χορωδία του Μουσικού Γυμνασίου Καρδίτσας συνοδευόμενη από τον υπεύθυνο καθηγητή Κο Ανδρέα Τριανταφυλλίδη παρουσίασε πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδος. Στο τέλος ο Αΐ- Βασίλης μοίρασε στα παιδιά πλούσια δώρα.

 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Διοικήτρια του ΚΕΠΕΠ, Κα Ρίτσα Χαντζοπούλου, η Αντινομάρχης Υγείας και Πρόνοιας, Κα Αποστολοπούλου Μαρία, η Αντινομάρχης Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, Κα Βέτα Καρακαξά καθώς και εκπρόσωποι του εσπερινού ΕΠΑΛ, της Διεύθυνσης Κοινωνικής ΠΡΟΝΟΙΑΣ και των ΚΕΔΔΥ Καρδίτσας.

Το Δ.Σ., το προσωπικό και οι εξυπηρετούμενοι του κέντρου εκφράζουν τις πιο θερμές ευχαριστίες τους προς:

  • 1) Την ΔΗΚΕΚ και ο τα ΚΔΑΠ Καρδίτσας.
  • 2) Το Διοικητή Κο Κ. Παράσχη, το προσωπικό και τους Δόκιμους Αστυφύλακες της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας.
  • 3) Την επιχείρηση «Κτήμα Χαλίλη»

 για την ευγενική προσφορά τους, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που διανύουμε.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά το Δ/ντη του Μουσικού Γυμνασίου Κο Η. Καπέλα που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση μας και έστειλε τη χορωδία του σχολείου.

Τέλος ευχαριστούμε τους γονείς των παιδίων , και τους εργαζόμενους του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ οι οποίοι  συμμετείχαν στην διοργάνωση της γιορτής, καθώς και στην προετοιμασία του πλούσιου χριστουγεννιάτικου μπουφέ που παραθέσαμε στους καλεσμένους.

     

  

Προηγούμενο άρθρο «Ευχές Χριστουγέννων» από τον Σπ. Ταλιαδούρο
Επόμενο άρθρο 80%! Ακόμη μεγαλύτερη η επαγγελματική απασχόληση των πτυχιούχων του Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολ. Ξύλου & Επίπλου του ΤΕΙ Λάρισας!