Ειδήσεις

Χωρίς προβλήματα το πρώτο κουδούνι στα σχολεία της Καρδίτσας


Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ξεκίνησε τη Δευτέρα η νέα σχολική χρονιά στο Νομό Καρδίτσας. Το πρώτο κουδούνι χτύπησε βρίσκοντας τους πάντες και τα πάντα στις θέσεις τους, ενώ την παράσταση έκλεψαν, ως συνήθως, τα ΄΄πρωτάκια΄΄ που γι ΄ αυτά ξεκινάει μία πραγματικά νέα και άγνωστη περίοδος.

Για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ο επίσημος αγιασμός τελέστηκε στις 9.00π.μ. στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεου.

Ο Σεβασμιώτατος, στο σύντονο χαιρετισμό που απηύθυνε μετά το πέρας της τελετής του αγιασμού, ευχήθηκε στα παιδιά καλή σχολική χρονιά, καλή μελέτη και κάθε επιτυχία.

Το λόγο έλαβε, στη συνέχεια, η Δ/ντρια της Δ/νσης Α ΄ θμιας Εκπ/σης κ. Έφη Μητσιάδη επισημαίνοντας πως χάρη στην εντατική δουλειά που έγινε όλο το προηγούμενο διάστημα όλα λειτουργούν κανονικά και δεν υπάρχουν παρά ελάχιστες ελλείψεις σε θέσεις αναπληρωτών ειδικής αγωγής στα τμήματα ένταξης που αναμένεται να καλυφθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

Το παρών στην τελετή έδωσαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές κ. Χρυσούλα Κατσαβριά και κ. Παναγιώτα Βράντζα, η πρώην βουλευτής κ. Ας. Σκόνδρα, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Νούσιος, ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος, η Αντιδήμαρχος Καρδίτσας κ. Σωτ. Μπακαλάκου και δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο επίσημος αγιασμός για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση έγινε στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λυκειακές Τάξεις Σοφάδων όπου χοροστάστησε επίσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

 

 

Προηγούμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ
Επόμενο άρθρο Έναρξη μαθημάτων στο δημοτικό χορευτικό Μαίρη Ιωαννίδου