Ειδήσεις

Όλα έτοιμα για τον 23ο Ποδηλατικό Δρόμο Καρδίτσας


Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των δράσεων του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – «Europe Direct» και σε συνεργασία με το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού & Αθλητισμού Καρδίτσας, διοργανώνουν την εκδήλωση «23ος Ποδηλατικός Δρόμος Καρδίτσας» – Βόλτα με το ποδήλατο, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στην Πλατεία Ελευθερίας στην Καρδίτσα.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει τις εκδηλώσεις που στόχο έχουν να προβάλλουν την ήπια μορφή μετακίνησης, όπως είναι η χρήση του ποδήλατου που είναι ένα οικολογικό μεταφορικό μέσο και ταυτόχρονα προσφέρει φυσική άσκηση στον ποδηλάτη.

Η εκκίνηση για τον 23ο Ποδηλατικό Δρόμο της Καρδίτσας θα δοθεί στις 10:30 π.μ. από την Πλατεία Ελευθερίας (Κεντρική Πλατεία) και το μήκος της είναι 16χλμ. Οι ποδηλάτες συνιστάται να φορούν κράνος και αθλητική περιβολή.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δυο ώρες πριν την εκκίνηση στη γραμματεία, η οποία θα βρίσκεται επί της οδού Πλαστήρα(ALPHA BANK) και παράλληλα με τον αριθμό συμμετοχής οι ποδηλάτες θα παίρνουν δώρο ένα μπλουζάκι.

Στον  23ος Ποδηλατικό Δρόμο της Καρδίτσας δεν υπάρχουν νικητές και έπαθλα, έχει χαρακτήρα ποδηλατοβόλτας και ως απώτερο σκοπό την όσο το δυνατόν μαζικότερη συμμετοχή.

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Επόμενο άρθρο Το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων της Οικολογικής Γιορτής