Ειδήσεις

Όλοι και όλες στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την 1η Απρίλη


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι. Η κυβέρνηση προχωρά ακάθεκτη στην υλοποίηση του στόχου της για διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης. Και όχι απλά προχωρά ακάθεκτη αλλά το τελικό νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό, που έρχεται τις επόμενες μέρες, είναι ακόμα πιο άθλιο από το αρχικό σχέδιο.

Μαζί με το ασφαλιστικό έρχονται και νέοι δυσβάσταχτοι φόροι για όποιον έχει σταθερή δουλειά με δικαιώματα και καλύτερο μισθό από τον κατώτερο. Το χτύπημα των ασφαλιστικών δικαιωμάτων και η νέα σφαγή στις συντάξεις είναι ένας ακόμα δρόμος για αυτούς να εξασφαλίσουν και να πολλαπλασιάσουν χρήματα.

Το τελικό σχέδιο έχει τη στήριξη των βιομηχάνων, των τραπεζιτών, των εφοπλιστών, συνολικά των εργοδοτικών οργανώσεων, των μονοπωλιακών ομίλων! Αυτοί είναι άλλωστε και ο μεγάλος κερδισμένος από όλη αυτή την υπόθεση.

Από την άλλη το όφελος για τους εργαζόμενους είναι η εργασιακές συνθήκες μεσαίωνα, η ανεργία, οι πετσοκομμένες συντάξεις πείνας και ένα μέλλον ειδικά για τα παιδιά μας πιο μαύρο και από το μαύρο.

Με τους μαζικούς μαχητικούς αγώνες μας το προηγούμενο διάστημα κάναμε καθαρή την απόφασή μας: Ο νόμος λαιμητόμος να μην περάσει στη Βουλή. Χωρίς αυτούς τους αγώνες τα μέτρα ήδη θα είχαν ψηφιστεί και θα ήταν πολύ χειρότερα. Κανένας δεν πρέπει να ξεγελαστεί από τους τακτικισμούς και την προπαγάνδα της κυβέρνησης.

Σας καλούμε όλους και όλες στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Παρασκευή 1η Απρίλη στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας στις 7 το απόγευμα!

 

 

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων & Υπαλλήλων

με σχέση Ιδιωτικού Δικαίου Νομού Καρδίτσας

Επικοινωνία: http://idyp-karditsas.blogspot.gr/

idiwtikoiypallhloi.karditsas@gmail.com

 

 

 

Ο πρόεδρος                                                                     Ο γραμματέας

Σαριδάκης Στέλιος                                                              Σιώκος Μιχάλης

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Αγωνιστικό κάλεσμα της ΠΑΣΕΒΕ για το συλλαλητήριο
Επόμενο άρθρο Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας