Όλοι στο αγροτικό συλλαλητήριο – Κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου και του Νομ. Τμήματος της ΑΔΕΔΥ


Το Εργατικό Κέντρο Ν. Καρδίτσας και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ν. Καρδίτσας στηρίζουν και συμμετέχουν στο Πανκαρδιτσιώτικο Αγροτικό Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί την Πέμπτη στην πλατεία Πλαστήρα.

Ο αγώνας των αγροτών είναι και δικός μας αγώνας. Οι συνεχιζόμενες μνημονιακές πολιτικές με την υπερφολόγηση  των αγροτών, τα χαράτσια, το υψηλό κόστος παραγωγής αλλά και οι εξευτελιστικές τιμές των προϊόντων, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς και στην καταστροφή του πρωτογενή τομέα, ενός τομέα που θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο στο να βγει η Ελλάδα από το φαύλο κύκλο της ύφεσης που για έκτο χρόνο μαστίζει την Ελλάδα.

Ο αγώνας πρέπει να είναι συνεχής και να κλιμακώνεται απ ΄ όλους. Γι ΄ αυτό την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου και ώρα 7.00μ.μ. καλούνται στο Εργατικό Κέντρο τα σωματεία και οι σύλλογοι του ιδιωτικού τομέα καθώς και κινήματα και φορείς του Νομού μας σε ανοιχτή σύσκεψη για την συζήτηση, τον συντονισμό και την καλύτερη διοργάνωση της Γενικής Απεργίας που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ με την ΑΔΕΔΥ για τις 12 Νοέμβρη.

 

  Για το Εργατικό Κέντρο                                     Για το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ

      Ο Πρόεδρος                                                            Ο Πρόεδρος

  Γιώργος Καπράνας                                                Βάϊος Μπάτρας

 

Προηγούμενο άρθρο Το πρόγραμμα εργασιών της ετήσιας Γ.Σ. του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες
Επόμενο άρθρο Κ.Ο. Καρδίτσας ΚΚΕ : Δίκαιος ο αγώνας των μικρομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων