Ειδήσεις

Όμορφο μπάσκετ και κοινωνική προσφορά από Α.Σ.Κ. και Τιτάνες


Με την ευκαιρία των γιορτών του Πάσχα και της διακοπής των πρωταθλημάτων τους, οι δυο εκπρόσωποι του νομού μας στις εθνικές κατηγορίες, ο Α.Σ.Καρδίτσας και οι Τιτάνες Παλαμά, προγραμμάτισαν δυο φιλικούς αγώνες, που στόχο έχουν να ενισχύσουν την κοινωνική αλληλεγγύη.

Τη Μ.Πέμπτη στις 6 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας γίνεται ο πρώτος φιλικός αγώνας, με τον Α.Σ.Καρδίτσας να υποδέχεται τους Τιτάνες Παλαμά. Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία στα πρωταθλήματά τους, κρατώντας ψηλά τη σημαία του μπάσκετ στο νομό Καρδίτσας.
Οι Τιτάνες Παλαμά, προηγούνται στη βαθμολογική κατάταξη στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, έχοντας τις πιθανότητες με το μέρος τους για να πάρουν την άνοδο και να επιστρέψουν στη Β’ Εθνική. Ο Α.Σ.Καρδίτσας, βρίσκεται στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και αν και νεοφώτιστος, διεκδικεί με αξιώσεις την απευθείας άνοδο στην Α2 Εθνική. Όπως γίνεται κατανοητό, οι δυο ομάδες υπόσχονται ποιοτικό μπάσκετ και πλούσιο θέαμα. Το βασικότερο όμως είναι, πως αγωνίζονται όχι απλά για να διατηρηθούν σε καλή αγωνιστική κατάσταση λόγω της διακοπής, αλλά για να περάσουν το μήνυμα της προσφοράς και της συμμετοχής στην κοινωνική δράση. Έτσι, τα έσοδα από τον αγώνα της Μ.Πέμπτης θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Καρδίτσας, που κάνει πολλή και αφανή δουλειά, για την ανακούφιση και υποστήριξη των ασθενέστερων συμπολιτών μας. Το εισιτήριο τιμάται 5 ευρώ, ενώ η είσοδος για τα παιδιά είναι δωρεάν.
Ο Α.Σ.Καρδίτσας και οι Τιτάνες Παλαμά, καλούν τους φιλάθλους να δώσουν το «παρών» στο κλειστό γυμναστήριο, ώστε όλοι μαζί, να δώσουν το μήνυμα της αλληλοβοήθειας και της προσφοράς, τις άγιες ημέρες που διανύουμε.
Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το δεύτερο αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη στο κλειστό γυμναστήριο του Παλαμά, όπου και πάλι θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο ΣΘΕΒ: Κίνδυνος απώλειας της πιστοποίησης για τα ελληνικά προϊόντα