Ειδήσεις

Όταν πάρεις φόρα κατηφόρα παραδέχεσαι ότι ο Μητσοτάκης είναι αυριανός πρωθυπουργός – Της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Μουζακίου


«….Όταν πάρεις φόρα κατηγόρα παραδέχεσαι ότι ο Μητσοτάκης θα είναι ο αυριανός Πρωθυπουργός της χώρας» επισημαίνει η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Μουζακίου στην απάντησή της προς το Συντονιστή της Ο.Μ. Μουζακίου κ. Άρη Γκαγκά.

Το πλήρες κείμενο της απαντητικής επιστολής είναι το παρακάτω:

Όπως ολόκληρη η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. έτσι και η Ο.Μ.Μουζακίου με πρώτο τον συντονιστή της κ. Άρη Γκαγκά, εντελώς αποξενωμένοι από την κοινωνία, βλέπουν γύρω τους παντού εχθρούς που τους καταδιώκουν για να τους αρπάξουν το πολύτιμο «παιγνίδι» τους, την εξουσία!

Αυτό που τους κυνηγάει όμως είναι το αμαρτωλό παρελθόν τους, διότι εδώ και 3,5 χρόνια που οι Έλληνες τους έδωσαν απλόχερα την ευκαιρία να κυβερνήσουν και να κάνουν πράξη τις δήθεν «αριστερές ιδέες» τους, αυτοί τους κορόιδεψαν με τον χειρότερο τρόπο κάνοντας εντελώς τα αντίθετα από αυτά που υποσχέθηκαν!

Τελευταία τρανή απόδειξη το νέο σχέδιο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ο ξεκάθαρος εμπαιγμός των Καρδιτσιωτών σε ότι αφορά στα τοπικά Τμήματα ΤΕΙ, με αποκορύφωμα την ετσιθελική μεταφορά του καλύτερου Τμήματος της Θεσσαλίας, της Διατροφής και Διαιτολογίας στα Τρίκαλα!

Χαρακτηριστική της άκρως επικίνδυνης παιδιάστικης νοοτροπίας που τους διακατέχει στην διαχείριση των κοινών, είναι και τα περί «άγχους του τερματοφύλακα πριν το πέναλτι» που επικαλείται ο Συντονιστής της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μουζακίου για τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Κωτσό, αλλά και τα περί βολέματος των «γαλάζιων» στελεχών από την μελλοντική κυβέρνηση του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη!

Είναι τόσο ανυπόφορη γι’ αυτούς η πολυεπίπεδη δημιουργική δράση του Δημάρχου Μουζακίου, αλλά και τόσο εμφανής η πολιτική αφέλειά τους, που δεν κατάλαβαν ότι με το λιβελλογράφημα που δημοσίευσαν παραδέχονται δημόσια τον καταποντισμότου ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και την αυτοδυναμία της Ν.Δ. στις ερχόμενες εθνικές εκλογές!

Παιδιάστικοι επίσης είναι και οι ισχυρισμοί τους για «έντονες αντιδράσεις αυτοδιοικητικών στελεχών» στην καινοτόμα πρόταση του Προέδρου της Ν.Δ. για μεταφορά του ΕΝΦΙΑ στους Δήμους η οποία οδηγεί στην πραγμάτωση της βασικής πρόβλεψης του Συντάγματος, (άρθρο 102 παρ. 5), να δώσει η Πολιτεία τους αναγκαίους πόρους διασφάλισης της οικονομικής τους αυτοτέλειας!

Ουδέν σχόλιο… Έτσι τους είπε ο αδίστακτος ΣΥΡΙΖΑικός προπαγανδιστικός μηχανισμός να κάνουν κι’ έτσι έκαναν ως άβουλα κομματικά φερέφωνα!

Τούτο λέμε μόνο! Η ΚΕΔΕ υποδέχθηκε με ιδιαίτερη πολιτική ωριμότητα τη βαθιά  μεταρρυθμιστική πρόταση της επόμενης Ελληνικής κυβέρνησης και συναντήθηκε με τον εμπνευστή της και επόμενο Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη (όπως τον ονομάζει εξάλλου και ο κ. Γκαγκάς) για να συζητήσει την ουσία της. Αντιδράσεις μόνο αυτοί βλέπουν και κανένας άλλος!

Σαφώς επιβάλλεται η εξειδίκευση και η αυστηρή κοστολόγησή της πρότασης της Ν.Δ. αναγκαιότητα στην οποία απαντάει η πρόταση του κ. Μητσοτάκη για συγκρότηση κοινής επιτροπής με την ΚΕΔΕ, η οποία δείχνει σοβαρότητα, υπευθυνότητα και απόλυτο σεβασμό στα όργανα της αυτοδιοίκησης.

Πώς να την κατανοήσουν όμως τα κομματικά παπαγαλάκια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. όταν για το κόμμα τους η Τ.Α δεν είναι τίποτε άλλο από ένα  πολυεργαλείο νομής της κρατικής εξουσίας, ένα ισχυρό εφαλτήριο – όπως λέει ο Συντονιστής της Ο.Μ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μουζακίου – για κρατικοδίαιτη πολιτική ανέλιξη;

Πάντως ο ίδιος γνωρίζει πολλά πολιτικά τερτίπια τέτοιου είδους ως διορισμένο στέλεχος της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Μουζακίου, ως Πρόεδρός της και ως δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Μουζακίου! Δεν δίστασε εξάλλου να σύρει τον Δήμο στα δικαστήρια για παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο του εκκλησιαστικού οικοπέδου. Εδώ να επισημάνουμε ότι η Δημόσια Βιβλιοθήκη κατασκευάστηκε επί μέρους οικοπέδου που παραχώρησε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Μουζακίου και τώρα ο  κ. Γκαγκάς και οι συν αυτώ λειτουργούν ως κατακτητές και κυρίαρχοι του συνόλου του χώρου.

Είναι βέβαια και αυτή η εμμονή που έχουν οι ΣΥΡΙΖΑίΟΙ να βλέπουν παντού κοινωνικές ανισότητες και να θέτουν συνεχώς διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα σε πλούσιους και φτωχούς (Δήμους στην προκειμένη περίπτωση), επειδή πιστεύουν ότι έτσι διασώζουν την χαμένη προ πολλού «αριστερή τιμή» τους!

Ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης…

Ο λαός δεν πιστεύει πια τα ψεύδη σας, ούτε φυσικά επηρεάζεται από τα αστεία και φτηνά επιχειρήματα που χρησιμοποιείτε σαν κακομαθημένα παιδιά για να πλήξετε πολιτικούς αντιπάλους σας με αποδεδειγμένο έργο στον τόπο μας, όπως ο καταξιωμένος Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός. Αλήθεια γιατί κύριε Γκαγκά δεν γίνατε και εσείς Δήμαρχος Μουζακίου για 4 συνεχείς τετραετίες και πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας;

Δεν κατανοείται ότι με τη διαρκή σας ενασχόληση με το Δήμαρχο Μουζακίου κ. Κωτσό επί της ουσίας τον διαφημίζετε και τον αναβαθμίζετε συνεχώς. Μήπως τελικά μερικοί από σας έχετε εξελιχθεί σε αβανταδόροι του κ. Κωτσού. Οι παλιές αγάπες όπως γράψαμε και παλαιότερα, τελικά δεν ξεχνιούνται

Ότι και να πείτε, ότι και να γράψετε, το κυβερνητικό μόρφωμά σας βρίσκεται σε πλήρη πολιτική αποσύνθεση… Όσο πιο γρήγορα φύγετε, τόσο το καλύτερο για τον τόπομας και τη χώρα!

Τελειώνοντας θα θέλαμε να θυμίσουμε στον κ. Γκαγκά που σήμερα είναι επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο Μουζάκι ότι παλαιότερα πέρασε από το ΠΑΣΟΚ και όταν η ΝΔ ήταν κυβέρνηση ήταν παρών και χειροκροτητής σε ομιλίες Βουλευτή της παράταξής μας.

Γιατί άραγε;

 

Προηγούμενο άρθρο Δήλωση Γ. Κωτσού για το νέο σχέδιο νόμου για το Παν/μιο Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο 44 χρόνια Νέα Δημοκρατία - Δηλώσεις του Δημήτρη Σιούφα, πρώην Πρόεδρου της Βουλής των Ελλήνων