1η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμΕΑ & Μεικτών Ομάδων Χορού στην Καρδίτσα


Μια μεγάλη γιορτή χορού και συνεργασίας διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά η Καλλιτεχνική Εταιρία ‘‘Δρυάδες εν Πλω’’ στην Καρδίτσα. Το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας η 1η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμΕΑ (με οποιαδήποτε αναπηρία) και Μεικτών Ομάδων,με τη συμμετοχή 21 Ομάδων Χορού από όλη τη χώρα.

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και η οργανωτική επιτροπή μαζί με τους εθελοντές της διοργάνωσης ετοιμάζουν με ελπίδα, κέφι και δημιουργική διάθεση μια πραγματική γιορτή με χορό και μουσική καλώντας όλους τους δημότες της Καρδίτσας να γιορτάσουν, να απολαύσουν ένα ξεχωριστό θέαμα και να αποδείξουν πως η δύναμη της τέχνης μπορεί να διευκολύνει την αισθητική και αρμονική συνύπαρξη των ανθρώπων, χωρίς διακρίσεις.

Η πόλη μας θα υποδεχτεί για δύο μέρες πάνω από 250 άτομα, από Ομάδες Χορού της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας, του Βόλου, της Καβάλας και των Σερρών, οι οποίες μαζί με τις αντίστοιχες Ομάδες της Καρδίτσας θα ανταμειφθούν με το ζεστό χειροκρότημα των θεατών την Κυριακή 29 Ιουνίου, ημέρα των παραστάσεων.

Οι Δρυάδες εν Πλω θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους συμπολίτες μας που συμμετέχουν ενεργά στη διοργάνωση για την ανταπόκριση και τη συμπαράστασή τους.

Σας περιμένουμε όλους στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας την Κυριακή 29 Ιουνίου 2014, στις 10.30 το πρωί σε μιας εκδήλωση που ελπίζουμε να αποτελέσει ορόσημο για τους συνανθρώπους μας!

Για την Καλλιτεχνική Εταιρεία

Δρυάδες εν πλω

 

Η Πρόεδρος

Μαρία Καραπαναγιώτη

εκπαιδευτικός χορογράφος χοροθεραπεύτρια

 

Προηγούμενο άρθρο 359 παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε όλη τη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Ξεκίνησε η καλοκαιρινή δράση στη Βιβλιοθήκη Καλλιθήρου με μυστήριο και γρίφους