Ειδήσεις

1ος διαγωνισμός φωτογραφίας του Δήμου Παλαμά


Σε εξέλιξη βρίσκεται ο 1ος διαγωνισμός φωτογραφίας του Δήμου Παλαμά με τίτλο «Ο Δήμος μας μέσα από τη δική σας ματιά….» ο οποίος θα παραμείνει ανοικτός μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου 2017 στις 12 το μεσημέρι.

Πώς μπορεί να συμμετέχει κάποιος;

Για τη συμμετοχή τους στο φωτογραφικό διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αναρτήσουν τις φωτογραφίες τους στην ηλεκτρονική σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook«ΔΟΠΑΠΑΠ» μέχρι το Σάββατο 9/9/2017 και ώρα 12 το μεσημέρι καθώς και να τις παραδώσουν τυπωμένες την ίδια ημέρα και ώρα 2 το μεσημέριστην κριτική επιτροπή στο Δημοτικό Κατάστημα Παλαμά.

Πώς θα γίνει η ανάδειξη των νικητών;

Η ανάδειξη των νικητών του διαγωνισμούθα γίνει ως εξής:

·         Τρεις νικητές να αναδειχθούν από την ψηφοφορία που διεξάγεται στη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook «ΔΟΠΑΠΑΠ».

·         Δέκα νικητές  θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή.

 

Οι απονομές των βραβείων θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 9/9/2017 στις 9 το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία Παλαμά όπου θα γίνει και η έκθεση των φωτογραφιών. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό έπαινο για τη συμμετοχή τους ενώ οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν δώρα από τον Εμπορικό Σύλλογο Παλαμά γι΄αυτό και παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού να παρευρεθούν στην εκδήλωση.

 

*ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: 

Όσοι δεν είχαν την δυνατότητα να αναρτήσουν τις φωτογραφίες τους στην ηλεκτρονική σελίδα του διαγωνισμού, τους δίνεται το δικαίωμα συμμετοχής δίνοντας τυπωμένες τις φωτογραφίες τους το Σάββατο 9/9/2017 και ώρα 7 το απόγευμα στην κριτική επιτροπή στο Δημοτικό κατάστημα Παλαμά.

Προηγούμενο άρθρο Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας για την επιδείνωση του καιρού
Επόμενο άρθρο Γραφείο Υποστήριξης Μηχανικού στην Καρδίτσα