Ειδήσεις

1ο Ανοικτό Ατομικό Πρωτάθλημα Αγωνιστικού Τάβλι


Το ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΑΒΛΙ – ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, στα πλαίσια της διάδοσης και προβολής του αγωνίσματος αλλά και της περιοχής μας, διοργανώνει το 1ο Ανοικτό Ατομικό Πρωτάθλημα Αγωνιστικού Τάβλι (Backgammon) Ελλάδας και το 1ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Αγωνιστικού Τάβλι (Backgammon) Ελλάδας. Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που πραγματοποιούνται ανάλογες εκδηλώσεις για το άθλημα του Αγωνιστικού Τάβλι.

Οι αγώνες του Ατομικού θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ στην Καρδίτσα στις 25 και 26 Μαρτίου (ώρα έναρξης 18.00΄ της Παρασκευής 25/3) με την συμμετοχή πολλών διεθνώς καταξιωμένων παικτών από όλη την χώρα. Είναι μία μοναδική ευκαιρία για όλους τους φίλους του παιχνιδιού να αναμετρηθούν με τους καλύτερους ή και να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους, γυναίκες και άνδρες, φίλους του αθλήματος. Έπαθλα θα δοθούν στον πρώτο και δεύτερο του Πρωταθλήματος, στην πρώτη γυναίκα, στον πρώτο βετεράνο άνω των 65 ετών και στον πρώτο αθλητή κάτω των 20 ετών, ενώ πλούσια δώρα θα διανεμηθούν στους επισκέπτες.

Οι αγώνες του Διασυλλογικού θα διεξαχθούν στις 27 Μαρτίου στον ίδιο χώρο, με την συμμετοχή των ομάδων των αναγνωρισμένων σωματείων που καλλιεργούν το άθλημα από όλη την Ελλάδα.

Η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και του Δήμου Καρδίτσας ενώ την Χορηγία Επικοινωνίας έχει αναλάβει η ΕΡΤ.

Στόχος του Ομίλου είναι οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις να καθιερωθούν ως θεσμός στο πανελλήνιο ετήσιο αγωνιστικό ημερολόγιο και να προσελκύουν συνεχώς όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες στην περιοχή μας τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Ευχαριστούμε την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και τον Δήμο Καρδίτσας, την ΕΡΤ ΑΕ, τον χορηγό του Ομίλου ΔΙΟΝΥΣΟΣ Α.Σ. και τους λοιπούς χορηγούς μας για την συνδρομή τους καθώς και το ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ για την διάθεση των χώρων του για την διεξαγωγή των εκδηλώσεων και την προσφορά ιδιαίτερων τιμών για τους επισκέπτες.

Επικοινωνία – Πληροφορίες: Τηλ. 6979593255, 6936129219

https://www.facebook.com/tavli.karditsa.backgammon

 

Προηγούμενο άρθρο Ειδικά μεταλλικά πλαίσια αγγελτηρίων τοποθέτησε ο Δ. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Συμμετοχή του Συλλόγου Απανταχού Καρδιτσιωτών στις εορταστικές εκδηλώσεις