Ειδήσεις

1ο Εναρκτήριο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου


Αύριο Πέμπτη 18-10-2018 και ώρα 6.30μ.μ. στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των Κοινωνικών Βιολογικών Κήπων (περιοχή συνοικίας Αγ. Παντελεήμονα Καρδίτσας), ξεκινούν τα συμπόσια της νέας περιόδου. Έτσι την Πέμπτη, πραγματοποιείται το 1ο συμπόσιο της περιόδου 2018-19 με τίτλο Αγάπη και γνώση για υγεία και ευτυχία.

Τα μαθήματα αυτά που συνεχίζονται για 7η χρονιά, αναφέρονται σε θέματα βιολογικής καλλιέργειας, κοινωνικά, περιβαλλοντικά και υγείας, πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ από το ΑγρόκτημαΒασιλάκου και μπορεί να πάρει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης της Καρδίτσας. Ακολουθεί διάλογος όπου κάθεενδιαφερόμενος μπορεί να καταθέτει για συζήτηση σκέψεις, απόψεις, προβλήματα και προβληματισμούς.

Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι:

  1. Σχετικά με το θεματολόγιο και το ωράριο παρουσίασης των συμποσίων.
  2. Εντυπώσεις από πρόσφατο ταξίδι στην Ισπανία. Ξενάγηση με αφήγηση, φωτογραφίες και βίντεο σε 4 πόλεις: Μαδρίτη, Τολέδο, Βαλένθια, Βαρκελώνη. Έτσι, για να αναπολήσουν με νοσταλγία όσοι ταξίδεψαν εκεί, για να ονειρευτούν νέα ταξίδια όλοι εκείνοι που συμμετείχαν στο πρόσφατο αυτό ταξίδι και τους καλούμε να πάρουν μέρος, για να πληροφορηθούν όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν απολαμβάνοντας μια μεσογειακή χώρα και για να δουν και να ακούσουν όσοι δεν σκέπτονται τουλάχιστο προς το παρόν να ταξιδέψουν σε κείνα τα μέρη.

Και όπως πάντα αφιερώνουμε λίγο χρόνο στη γελωτοθεραπεία

Για επικοινωνία: ηλεκτρονική δ/νση: sokvasilakos@gmail.com ιστοσελίδα:   www.sokratisvasilakos.gr

Είσοδος ελεύθερη.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σοβαρότατες ζημιές σε κτίρια και μνημεία της Αργιθέας
Επόμενο άρθρο Κώστας Τσιάρας: Σε κατάσταση αποσύνθεσης η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ