Ειδήσεις

1ο τουρνουά φιλίας ποδοσφαίρου 5Χ5


Ένα τουρνουά γεμάτο αλληλεγγύη και συναισθήματα φιλίας και συναδέλφωσης των λαών συνδιοργανώνουν ο ΠΣΑΤ, η Ομάδα Υποστήριξης Προσφύγων Βόλου και η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕΕ).

Πρόκειται για το 1ο τουρνουά φιλίας ποδοσφαίρου 5Χ5 που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις της Σχολής ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας στο Βόλο.

Στο 1ο τουρνουά Φιλίας θα πάρουν μέρος η ομάδα ποδοσφαίρου Προσφύγων που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις ΜΟΖΑ στο Βόλο, η ομάδα Α.Σ. Δημητριάς της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος που αποτελείται από ΡΟΜΑ της περιοχής, η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου που μετείχε πρόσφατα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δικηγόρων, η ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου και της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ, η μικτή ομάδα παλαιμάχων Νίκης και Ολυμπιακού Βόλου, όπως και η ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Οι αγώνες θα γίνουν ταυτόχρονα στα δύο γήπεδα 5Χ5, διαστάσεων 40Χ20 με μπάλα Νο5, θα ξεκινήσουν στις 7 μ.μ, ενώ θα τους διαιτητεύσουν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής κ.κ. Παναγιώτης Παπαρίζος και Δημήτρης Βαταμίδης.

Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές θα δοθούν αναμνηστικές μπλούζες και μετάλλια, ενώ μετά το τέλος της διοργάνωσης θα δοθούν αναψυκτικά και κεράσματα.

Πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία, ενώ στόχος των διοργανωτών είναι να αποτελέσει θεσμό και για τα επόμενα χρόνια.

Με την ομάδα των δημοσιογράφων θ’ αγωνιστούν, τόσο ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ κ. Σωτήρης Τριανταφύλλου, ο οποίος θα ταξιδέψει γι’ αυτό το λόγο από την Αθήνα, όσο και ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ κ. Δημήτρης Χορταργιάς, ενώ επικεφαλής της Ομάδας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας θα είναι ο αστυνομικός Διευθυντής κ. Γιάννης Τόλιας.

Στο Βόλο θα ταξιδέψει επίσης για το τουρνουά και ο πρόεδρος του Επικουρικού Ταμείου της ΕΣΗΕΕΘΣτΕΕ κ. Σωτήρης Κέλλας. Το παρών θα δώσει με πολυπληθή εκπροσώπηση η Διαδικτυακή Ομάδα Υποστήριξης Προσφύγων Βόλου που έχει να επιδείξει πλούσια δράση τα τελευταία δύο χρόνια.

Επίσης θα υπάρξει ιατρική κάλυψη, ενώ το παρών αναμένεται να δώσει και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας κ. Μάκης Τσάμης.

Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι η Ιερά Μητρόπολης Δημητριάδος η οποία αναμένεται να διαθέσει το πούλμαν για τη μεταφορά των προσφύγων του ΜΟΖΑ και των οικογενειών τους, το Επικουρικό Ταμείο της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ, η εταιρεία αναψυκτικών ΕΨΑ, η σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας η οποία παρέχει αφιλοκερδώς τις εγκαταστάσεις της, καθώς και ο Ιατρικός Σύλλογος Βόλου.

Η είσοδος φιλάθλων στο τουρνουά θα είναι ελεύθερη

Προηγούμενο άρθρο Νέος χώρος φιλοξενίας αδέσποτων ζώων στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Ειδικές αστυνομικές δράσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας