Ειδήσεις

10o Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου


Αύριο Πέμπτη 7-12-2017 και ώρα 6.00 μ.μ. στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των κοινωνικών βιολογικών κήπων (περιοχή συνοικίας Αγ. Παντελεήμονα Καρδίτσας) πραγματοποιείται το 10ο συμπόσιο της νέας περιόδου 2017-2018 με τίτλο Αγάπη και γνώση για υγεία και ευτυχία.

Τα μαθήματα αυτά που συνεχίζονται για 6η χρονιά, αναφέρονται σε θέματα βιολογικής καλλιέργειας, κοινωνικά, περιβαλλοντικά και υγείας, πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, παρέχονται δωρεάν από το Αγρόκτημα Βασιλάκου και μπορεί να πάρει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης της Καρδίτσας, όπου μπορεί να καταθέτει για συζήτηση σκέψεις, απόψεις, προβλήματα και προβληματισμούς.

Τo θέμα που θα μας απασχολήσει είναι:

Τα άλογα στη ζωή του ανθρώπου: Η ιστορία τους και η γνωριμία με τον άνθρωπο. Η εκτροφή και η φροντίδα τους. Οι διάφορες φυλές και οι υπηρεσίες που προσφέρουν. Οι ελληνικές φυλές, οι αυτόχθονες φυλές, τα Σκυριανά και γενικά τα ponyάλογα. Τα επιδοτούμενα προγράμματα εκτροφής αλόγων.

Παρουσιάζει ο Χρίστος Γεράσης, τεχνολόγος Γεωπόνος του Κέντρου Γενετικής Βελτίωσης Ζώων Καρδίτσας.

Και όπως πάντα αφιερώνουμε λίγο χρόνο για την γελωτοθεραπεία.

Τα Συμπόσια επιμελούνται και συντονίζουν ο Σωκράτης Βασιλάκος και η Χρυσάνθη Πετεινάρα.

 

Τα συμπόσια πραγματοποιούνται ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Για επικοινωνία: Τηλ. 2441028550 κιν. 6976017907 cosmote, ηλεκτρονική δ/νση: agroktima@sokratisvasilakos.gr ιστοσελίδα:   www.sokratisvasilakos.gr

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Οι υποψήφιοι για τις εκλογές της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων
Επόμενο άρθρο Σκέψεις για τη Γενική Συνέλευση του κλάδου και τις εκλογές της ΕΛΜΕ