Ειδήσεις

10ο Πρωτάθλημα Καρδίτσας Τάβλι 2023-24


Tην Τρίτη 31 Οκτωβρίου και ώρα 18΄00 στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ ξεκινάει με την πρώτη αγωνιστική το 10ο πρωτάθλημα Καρδίτσας αγωνιστικού τάβλι. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 13 αγωνιστικές από τις οποίες κάθε παίκτης κρατάει τις 10 καλλίτερες με σύστημα SWISS τεσσάρων γύρων και ελεύθερη συμμετοχή για όλους.

Στην τελική φάση του πρωταθλήματος Ελλάδος προκρίνονται οι 7 πρώτοι της τελικής βαθμολογίας.

 

4th ATHENS OPEN – WBIF Tour Finals ….. 1-5 November 2023 …. Hotel PALACE

Η μεγάλη στιγμή για το Ελληνικό Βackgammon έφτασε με το διεθνές τουρνουά της Αθήνας … 4th ATHENS OPEN – WBIF Tour Finals.

Το τουρνουά θα λάβει χώρα στον υπέροχο χώρο του PALACE Hotel, στην Γλυφάδα, στις 1-5 Νοεμβρίου 2023 με την συμμετοχή πολλών γνωστών ονομάτων του παγκοσμίου Backgammon.

Είναι, λοιπόν, μια μοναδική ευκαιρία για όλους τους Έλληνες παίκτες να συμμετάσχουν σε ένα μεγάλο διεθνές τουρνουά και να έρθουν σε επαφή με διεθνώς αναγνωρισμένους παίκτες.

Είναι προγραμματισμένα μια σειρά από έξτρα EVENTS (συν/να) και mini JACKPOTS. που μπορεί να συμμετέχει ελεύθερα ο οποιοσδήποτε με κορύφωση το τριήμερο 3-4-5 Νοεμβρίου με το ATHENS OPEN, το SUPER JACKPOT, τo DOUBLES και το SPEEDGAMMON.

 

Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα για την Ημέρα Κατά του Καρκίνου του Μαστού από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Χρ. Τριαντόπουλος στη Βουλή: Με εντατική και επίμονη δουλειά θα φτάσει η αρωγή του κράτους όσο πιο γρήγορα γίνεται σε όσους τη δικαιούνται