Ειδήσεις

11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Σύγχρονου Τάβλι


Η αγωνιστική δραστηριότητα του Σ.Α.Τ.Ο. Καρδίτσας συνεχίζεται με την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Σύγχρονου Τάβλι (Backgammon) η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 30/3 στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα αρχίσουν στις 17.30΄ και οι αγώνες στις 18.00΄.

Το ενδιαφέρον των παικτών κορυφώνεται τόσο για την κατάκτηση του φετινού τίτλου όσο και για την εξασφάλιση των προνομιούχων θέσεων οι οποίες οδηγούν στην συμμετοχή στο Ατομικό Πρωτάθλημα και στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ελλάδας που θα πραγματοποιηθούν στις 17-19 Ιουνίου στην Καρδίτσα με την συμμετοχή των καλύτερων Ελλήνων αθλητών.

Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους, γυναίκες και άνδρες, φίλους του αγαπημένου μας παιχνιδιού.

Οι νικητές της αγωνιστικής, εκτός των επάθλων, θα λάβουν και προϊόντα του χορηγού του Ομίλου μας Οινοποιείου «Domaine Monsieur Nicolas» του Γιώργου Καραμήτρου.

Εν τω μεταξύ στους αγώνες που διεξήχθησαν στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής νικητής αναδείχθηκε ο Αν. Καραμπινάς, και ακολούθησαν οι Χρήστος Γρούτσος, Θαν Σταρίδας, Γ. Ζορμπάς, Μιχ. Χριστοφοράκης, Θαν. Παππάς, Βιβή Σκριμπώνη και Θαν. Δημάκης.

Στην κορυφή της βαθμολογίας παραμένει ο Θαν. Σταρίδας με 280 β. ακολουθούμενος από τους Ευαγ. Λωρίδα και Χρ. Γρούτσο με 259 β. Θαν. Παππά με 245 β., Αν. Καραμπινά με 238 β ., Μιχ. Χριστοφοράκη, Γ. Λίτσιο και Βιβή Σκριμπώνη με 231 β.

Προηγούμενο άρθρο Τους ήρωες του 1821 τίμησε ο Α΄& Β΄ Βρεφονηπιακός Σταθμός του Δ. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Στη Μάλτα για τη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ ο Κώστας Τσιάρας