Ειδήσεις

11ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου


Την  Πέμπτη 9-1-2020 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των  Κοινωνικών Βιολογικών Κήπων (περιοχή συνοικίας  Αγ.Παντελεήμονα  Καρδίτσας) πραγματοποιείται το 11ο συμπόσιο της περιόδου 2019-20 με τίτλο Αγάπη και γνώση για υγεία και ευτυχία.  Τα μαθήματα αυτά που συνεχίζονται χωρίς διακοπή για 8η χρονιά, αναφέρονται σε θέματα  βιολογικής καλλιέργειας, υγείας,  κοινωνικά και περιβαλλοντικά, πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, παρέχονται δωρεαν από το Αγρόκτημα Βασιλάκου και μπορεί να πάρει μέρος ο κάθε πολίτης της Καρδίτσας. Ακολουθεί διάλογος όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να καταθέτει για συζήτηση σκέψεις, απόψεις, προβλήματα και προβληματισμούς.

Το 11ο Συμπόσιο με θέμα Μαθαίνουμε διασκεδάζοντας.

Υποδέχεται τον Καινούργιο Χρόνο με Εορταστικό Πρόγραμμα και Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας η οποία περιλαμβάνει δώρα του Αγροκτήματος και βιβλία για όλους σχεδόν τους συνδαιτημόνες

Ο κ. Νίκος Σουφλάκος, αγαπητό στέλεχος των συμποσίων, θα μας διασκεδάσει με ζωντανή μουσική και τραγούδια και αν χρειαστεί θα ακουστούν και ηχογραφημένα.

Θα συνεστιαστούμε σε κοινό μπουφέ, που σημαίνει ο καθένας φέρνει τόση ποσότητα όση έχει ανάγκη για τον εαυτό του, μόνο που θα μπει στον κοινό μπουφέ.

  • Το μενού περιορίζεται στη χορτοφαγία.
  • Αποφεύγονται τα γλυκά ζαχαροπλαστείου και περιοριζόμαστε σε σπιτικά παρασκευασμένα κυρίως με αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς άψητους και ανάλατους.
  • Η προσέλευση μπορεί να γίνει και μετά συζύγων ή άλλων ευγενών υπάρξεων για όσους ο νόμος το επιτρέπει…

Φυσικά η γελωτοθεραπείαθα έχει το μερίδιό της και σε αυτό το συμπόσιο

Τα συμπόσια πραγματοποιούνται ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Επιμέλεια και συντονισμός συμποσίων: Σωκράτης Βασιλάκος και Χρυσάνθη Πετεινάρα

Προηγούμενο άρθρο Υποχρεώσεις Αμπελουργών σχετικά με το Αμπελουργικό Μητρώο
Επόμενο άρθρο Σύναξις του τιμίου, ενδόξου, προφήτου, προδρόμου και βαπτιστού Ιωάννου