12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σύγχρονου Αγωνιστικού Τάβλι


 

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σύγχρονου Αγωνιστικού Τάβλι (backgammon) την Πέμπτη 28/5. Νικητές, με το απόλυτο των τεσσάρων νικών, αναδείχθηκαν οι Ηρακλής Τσιαμαντάς και Βαγγέλης Γιαννής, ενώ ακολούθησαν με τρεις νίκες οι Αθ. Σταρίδας, Αν. Καραμπινάς, Κρ. Παπαλίτσας και Χρ. Δάλλας.
Στην γενική βαθμολογία του πρωταθλήματος προηγείται ο Χρ. Γρούτσος, ο οποίος έχει εξασφαλίσει, και μαθηματικά πλέον, την πρώτη θέση, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζεται για την κατάληψη της δεύτερης θέσης την οποία διεκδικούν 8 παίκτες.
Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται την επόμενη Πέμπτη 4/6 με την τελευταία αγωνιστική που θα διεξαχθεί στο καφενείο Ηλ. Ελευθερίου (Καραϊσκάκη 13-Καρδίτσα). Λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Την Τρίτη και ώρα 20.00΄ στο ξενοδοχείο Αχίλλειον στα Τρίκαλα θα διεξαχθούν αγώνες Μπριτζ μεταξύ των αθλητών του Ομίλου μας και του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Τρικάλων. Πρόκειται για την πρώτη «εκτός έδρας» δοκιμασία των αθλητών του νεοσύστατου τμήματος του Ομίλου μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Επιμνημόσυνη δέηση στον τάφο του Αρχιστράτηγου, Γεωργίου Καραϊσκάκη
Επόμενο άρθρο Κλειστά τα καταστήματα της Καρδίτσας τη Δευτέρα 1/6