Ειδήσεις

13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Σύγχρονου Τάβλι


Η αγωνιστική δραστηριότητα του Σ.Α.Τ.Ο. Καρδίτσας συνεχίζεται με την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Σύγχρονου Τάβλι (Backgammon) η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 27/4 στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα αρχίσουν στις 17.30΄ και οι αγώνες στις 18.00΄.

Το ενδιαφέρον των παικτών κορυφώνεται τόσο για την κατάκτηση του φετινού τίτλου όσο και για την εξασφάλιση των προνομιούχων θέσεων οι οποίες οδηγούν στην συμμετοχή στο Ατομικό Πρωτάθλημα Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί στις 17-18 Ιουνίου στην Καρδίτσα με την συμμετοχή των καλύτερων Ελλήνων αθλητών.

Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους, γυναίκες και άνδρες, φίλους του αγαπημένου μας παιχνιδιού.

Οι νικητές της αγωνιστικής, εκτός των επάθλων, θα λάβουν και προϊόντα του χορηγού του Ομίλου μας Οινοποιείου «Domaine Monsieur Nicolas» του Γιώργου Καραμήτρου.

Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται ο Χρ. Γρούτσος με 322 β.και ακολουθούν οι: Θαν. Σταρίδας με 308 β., Ευαγ. Λωρίδας με 294β., Θαν. Παππάς και Βιβή Σκριμπώνη με 287 β., Αν. Καραμπινάς και Μιχ. Χριστοφοράκης με 266 β.

Εν τω μεταξύ κατά τους αγώνες που διεξήχθησαν στα πλαίσια του 7ου προκριματικού γύρου του Κυπέλλου Backgammon την Κυριακή 23/4, την πρόκριση για την τελική φάση πήραν οι: Χρ. Μέντζιος, Γ. Αυγέρης, Κ. Κεχαγιάς και Χρ. Γρούτσος.

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Ελέγχου και Εκρίζωσης της βρουκέλλωσης των αιγοπροβάτων
Επόμενο άρθρο Δύο συλλήψεις για παράβαση του νόμου περί προστασίας αρχαιοτήτων