Ειδήσεις

15ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου


Την  Πέμπτη 14-2-2019 και ώρα 6.00 μ.μ. στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των  Κοινωνικών Βιολογικών Κήπων (περιοχή συνοικίας  Αγ. Παντελεήμονα  Καρδίτσας) πραγματοποιείται το 15ο συμπόσιο της περιόδου 2018-19 με τίτλο  Αγάπη και γνώση για υγεία και ευτυχία.

Τα μαθήματα αυτά που συνεχίζονται χωρίς διακοπή για 7η χρονιά, αναφέρονται σε θέματα βιολογικής καλλιέργειας, κοινωνικά, περιβαλλοντικά και υγείας, πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, παρέχονται Δωρεαν από το Αγρόκτημα Βασιλάκου και μπορεί να πάρει μέρος ο κάθε πολίτης της Καρδίτσας. Ακολουθεί διάλογος όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να καταθέτει για συζήτηση σκέψεις, απόψεις, προβλήματα και προβληματισμούς.

Μαθημα 3ο: Βιωματικές ασκήσεις αυτογνωσίας, εμψύχωσης, προσωπικής ανάπτυξης, συμβουλευτικής, θεατροθεραπείας, με την τεχνική της βοήθειας για αυτοβοήθεια.

Συντονιστής – εμψυχωτής  ο εκπαιδευτικός Βασίλης Ντούλιας τέως δ/ντής Λυκείου και τ. υπεύθυνος του «ΓΡΑΣΥ» (Γραφείο Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και ψυχολογικής στήριξης μαθητών και γονέων).

Σημειωση 1η:  Το μάθημα θα ξεκινήσει τις 6.10 ακριβώς .  Αποτελεί συνέχεια από τα προηγούμενα, γιαυτό όσοι προσέλθουν με καθυστέρηση  ή δεν προσήλθαν στα προηγούμενα ίσως δυσκολευτούν  να κατανοήσουν τη ροή του μαθήματος, θα μπορούν όμως να είναι παρατηρητές και με κάποια προσπάθεια και παρατήρηση  θα μπορέσουν να ενταχθούν στο κυρίως σώμα.

Σημειωση 2η: Την επόμενη Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η κοπή πίτας του Αγροκτήματος με ενδιαφέροντα δώρα και το συμπόσιο αυτό θα περιλαμβάνει λιγότερο μάθημα και περισσότερη ψυχαγωγία με ζωντανή μουσική.

Και όπως πάντα αφιερώνουμε λίγο χρόνο για τη γελωτοθεραπεία.

Τα συμπόσια πραγματοποιούνται ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Επιμελεια και συντονισμος συμποσιων: Σωκράτης Βασιλάκος και Χρυσάνθη Πετεινάρα

 

Προηγούμενο άρθρο Έξι νέα έργα 1,1 εκ. ευρώ ξεκινούν στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Χειμερινές επεμβάσεις το αμπέλι και τι να προσέχετε